„Șepcile Roșii” le-au administrat o „corecție” severă uniriștilor: Unirea Alba Iulia – „U” Cluj 0-7 (0-2)

Îndosariat în: Sport |

U” Cluj a defilat astăzi la Alba Iulia, echipa condusă de Adrian Falub câștigând de o manieră categorică întâlnirea de pe „Cetate”, cu Unirea Alba Iulia, scor 7-0 (2-0), după o prestație demnă de o echipă de eșalon superior!

Au înscris Cr. Ene (12), D. Goga (41, 58, 71) – triplă, Hordouan (47), Cordoș (50), Lemnaru (89). Acest 7-0 de pe „Cetate” împotriva fostei echipe a lui Falub (antrenor care a semnat ultima promovare în elită a Unirii, în 2009) vine după un 8-1 realizat de „U” acasă cu CS Iernut

Liderul Seriei a 5-a nu a avut milă de „alb-negrii” conduși de Adrian Bicheși, care au pierdut după 7 întâlniri, „șepcile roșii” etalând o veritabilă demonstrație de fotbal, o umilință pentru gruparea albaiuliană, ce a încasat un set la zero, trăind una dintre cele mai grele umilințe din istorie! „Meciul anului” s-a transformat într-un fiasco total pentru uniriști, ce au suferit o corecție aspră, fiind depășiți la toate capitolele de un adversar net superior, ce a dominat copios. pregătindu-se să celebreze o promovare justă în Liga a 2-a, și din punct de vedere matematic.

• 0-1, MIN. 12. CR. ENE a deschis scorul cu un șut pe jos de la 14 metri, pe lângă Suciu.

• 0-2, MIN. 41: D. GOGA o execuție magnifică a unei lovituri libere de la 18 metri, peste zi, în vinclul stâng!

• 0-3, MIN. 47: HORDOUAN înscrie cu un șut pe lângă Suciu, după o cursă de senzație pe flancul drept în care a înșirat mai mulți adversari.

• 0-4, MIN. 50: CORDOȘ reluare imparabilă cu capul la un corner executat de D. Goga

• 0-5. MIN. 58: D. GOGA realizează dubla, lansat frontal, după ce l-a driblat pe Căt. Suciu și a finalizat elegant

• 0-6, MIN. 71: D. GOGA, execuție excelentă a unei lovituri libere de la 25 metri lateral stânga, Suciu spectator

• 0-7, MIN: 89: LEMNARU finalizează simplu din centrul careului profitând de o defensivă inexistentă.

Echipe de start: Unirea Alba Iulia: Căt. Suciu –  F. Morar,  R. Scrob, Onacă, Al. Giurgiu (69, Lăsconi) – Goguța (46, De Marco), I. Grozav – Captiu (27, Ad. Matei), Selagea, Davidaș – An. David (46, S. Iacșa); rezerve Petric, Al. Man, Lăsconi, N. Rus. Antrenori Adrian Bicheși și Marcel Rusu.

„U” Cluj: Albuț – Takacs, Abrudan, Cordoș, Manu – G. Giurgiu (78, Greu), Micaș – Hordouan, D. Goga (81, Lemnaru), Hațiegan (73, Saroși) – Cr. Ene (60, Usru); rezerve Gorcea, Chiș, Onicaș. Antrenor Adrian Falub.

albaiuliainfo.ro

Facebook 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Având în vedere aceste aspecte rugăm cititorii să ne raporteze orice abatere de la aceste reguli sesizată în comentariile postate pe albaiuliainfo.ro

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.