Sergiu Pascu din Alba Iulia a obținut locul I la Snow MTB Dual Race

Îndosariat în: Sport |

sergiu-pascuMunicipiul Alba Iulia a fost reprezentat de doi albaiulieni la Snow MTB Dual Race desfășurat la Piatra Neamţ. Unul dintre sportivi a reuşit să câştige acest eveniment de la prima participare. Sergiu Pascu este marele câştigător, iar Ioan Ştefan Szabo a reuşit să se claseze pe poziţia a şaptea.

Sergiu Pascu a urcat pe cea mai înaltă treapta a podiumului, în data de 28 februarie, cucerind pârtia de schi din pădurea Cozla. Bikerii s-au întrecut în paralel, transformând ciclismul într-un sport de iarnă. La startul competiţiei s-au înscris 16 participanţi care au evoluat pe un traseu de slalom paralel, presărat cu elemente de freestyle: rollere – mici denivelari, rampe din zapadă pentru sărituri, trepte şi alte obstacole.

A fost un traseu dificil cu zăpada moale ceea ce a presupus un efort susţinut pentru a nu pierde controlul asupra bicicletei. Nu am renunţat nicio clipă la competiţie şi am reuşit. Marele permiu a constat în 400 de lei, o cupă, o diplomă şi o medialie”, ne-a mărturisit bikerul Sergiu Pascu.

În ultimii cinci ani, albaiulianul a participat la peste 20 de competiţii oficiale. În clasamentul naţional, Sergiu Pascu se află în top 10 cei mai buni mountain bikeri din România.

Nicoleta MATEIU

albaiuliainfo.ro

Facebook 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Având în vedere aceste aspecte rugăm cititorii să ne raporteze orice abatere de la aceste reguli sesizată în comentariile postate pe albaiuliainfo.ro

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.