Serviciu religios și depuneri de coroane în memoria eroilor Revoluției din Decembrie 1989, la Alba Iulia

Îndosariat în: Actualitate |

Un serviciu religios a fost oficiat astăzi, 21 decembrie 2017, pentru comemorarea eroilor Revoluției din decembrie 1989, la Alba Iulia. De asemenea, au fost depuse coroane și jerbe de flori la Troița din Piața Ion I. C. Brătianu, evenimentul fiind organizat de Prefectura Alba.

La evenimentele dedicate Revoluției Române participă reprezentanți ai Instituţiei Prefectului – Judeţul Alba, Consiliului Judeţean Alba, Primăriei Municipiului Alba Iulia, Unităților militare (M.Ap.N., M.A.I.) din Garnizoana Alba Iulia, Direcției Județene de Informații Alba, Oficiului Județean de Telecomunicații Speciale Alba, Arhiepiscopiei Ortodoxe Române, Asociației Revoluționarilor Decembrie 1989, Asociației Luptătorilor din Decembrie 1989 Alba Iulia, Asociației 21 Decembrie 1989 Cugir, Asociației Cadrelor Militare în Rezervă și Retragere, serviciilor și instituțiilor publice din județul Alba, partidelor politice.

Ceremoniale în memoria revoluționarilor vor fi organizate și la Monumentul Revoluției, de pe Bulevardul Transilvaniei din Alba Iulia.

albaiuliainfo.ro

Facebook 

RSS Stiri Alba

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Având în vedere aceste aspecte rugăm cititorii să ne raporteze orice abatere de la aceste reguli sesizată în comentariile postate pe albaiuliainfo.ro

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.