Sesiune de testări Mensa la Alba Iulia

Îndosariat în: Actualitate |

mensa-alba-iuliaMensa România va organiza, duminică, 19 octombrie 2014, o sesiune de testări la Alba Iulia. Cei care doresc să-și valideze inteligența printr-un test aprobat de Mensa International, administrat și supravegheat de reprezentanți Mensa România, cu rezultat recunoscut internațional, sunt invitați la ora 11.00, la Colegiul Național “Horea, Cloșca și Crișan”.

Testul IQ constă în rezolvarea în 20 de minute a unui set de 45 de întrebări “culture free” (bazat pe imagini, nu pe cunoștințe lingvistice). Cei care obțin rezultatul de “eligibil” se pot înscrie în Mensa Romania sau, la alegere, în Mensa International.

Înscrierile se fac online, pe http://mensa-romania.ro/testare-alba-iulia-19-octombrie-2014, până la data de 16 octombrie 2014.

Pe www.mensa-romania.ro găsiti un model de test IQ care poate fi completat online.

albaiuliainfo.ro

Facebook 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Având în vedere aceste aspecte rugăm cititorii să ne raporteze orice abatere de la aceste reguli sesizată în comentariile postate pe albaiuliainfo.ro

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.