Show incendiar făcut de Anna Lesko la Noaptea Reducerilor de la Alba Mall

Îndosariat în: Actualitate |

concert-ana-lesko-alba-mall1-2014Noaptea Reducerilor organizată la complexul comercial Alba Mall le-a adus albaiulienilor, pe lângă reduceri şi promoţii speciale, un show incendiar pus în scenă de celebra artistă Anna Lesko. Însoţită de două dansatoare sexy, frumoasa cântăreaţă a reuşit să impresioneze publicul albaiulian cu prezenţa scenică, prin faimoasele ţinute şi vocea sa.

Sâmbătă seara, albaiulienii au avut parte de cea mai lungă noapte a reducerilor de vară la Alba Mall. Anna Lesko şi Axenia au fost cele care le-au deschis pofta de cumpărături şi apetitul pentru distracţie albaiulienilor în acest weekend. Începând cu ora 19.00. la Alba Mall a fost deschisă oficial Noaptea reducerilor, pentru albaiulienii care au venit să îşi facă cumpărăturile la magazinele din centrul comercial.

Excentrică şi senzuală, frumoasa rusoaică Anna Lesko, alături de cele două dansatoare, a oferit publicului prezent un spectacol extraordinar. Din show-ul ei nu au lipsit costumaţiile de păpuşi ruseşti şi decorul impresionant – cufărul cu leduri şi leagănul împodobit cu flori.

Plin de entuziasm, publicul a cântat şi a dansat alături de celebra cântăreaţă, pe cele mai cunoscute hit-uri. “Anickya Maya”, “Ard în flăcari”, “Balalaika”,”Russian Love”,”Ia-mă” sau ultimul single “Sub Soare”, au fost doar câteva dintre piesele pe care aceştia le-au putut asculta live.

Anna Lesko a demonstrat publicului albaiulian că este una dintre artistele cu cele mai impresionante spectacole de scenă, prin costumaţiile de scenă unice şi decor.

albaiuliainfo.ro

Facebook 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Având în vedere aceste aspecte rugăm cititorii să ne raporteze orice abatere de la aceste reguli sesizată în comentariile postate pe albaiuliainfo.ro

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.