Silvan Stâncel este noul director al Bibliotecii Județene „Lucian Blaga”, din Alba Iulia

Îndosariat în: Actualitate |

Artistul albaiulian Silvan Stâncel este noul director al Bibliotecii Județene „Lucian Blaga” Alba după ce a promovat concursul organizat de Consiliul Județean Alba, cu rezultatul final de 8,5, mandatul său fiind pentru următorii patru ani.

Proiectul său de management a primit 7,7 puncte, iar la interviu a obținut 9,3 puncte, media fiind 8,5, Silvan Stâncel urmând să fie instalat în funcție în data de 1 aprilie 2017.

Pe site-ul Bibliotecii Județene ”Lucian Blaga” din Alba Iulia și al Consiliului Județean Alba au fost postate rezultatele concursului pentru funcția de manager al acestei instituții, însă fără a se preciza numele candidaților înscriși la concurs sau al celui care a câștigat concursul, ci doar numărul de identificare al dosarului.

Contactat telefonic de ziarulunirea.ro, Stâncel a confirmat că el este cel care a câștigat concursul, precizând că nu știe dacă au mai fost alți candidați înscriși, nefiind interesat de acest aspect.

Întrebat de ce nu a figurat cu numele pe site-urile menționate, Stâncel a spus că aceasta este procedura la un concurs de proiecte de management, fiind respectată întocmai, nedorind să intre în alte detalii și precizând că proiectele sale, pe care le-a susținut în fața comisiei, le va prezenta doar după ce va fi instalat în funcție.  Totodată, până la ora transmiterii acestei știri, numele lui Silvan Stâncel nu este asociat cu funcția de director al Bibliotecii nici în alte anunțuri postate pe site-urile sus menționate cu toate că rezultatele au fost publicate în 17 martie.

Reprezentanții CJ Alba, fiind contactați cu privire la acest subiect, nu au putut fi găsiți până la ora transmiterii acestei știri.

albaiuliainfo.ro

Facebook 

RSS Stiri Alba

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Completează termenul lipsă * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Având în vedere aceste aspecte rugăm cititorii să ne raporteze orice abatere de la aceste reguli sesizată în comentariile postate pe albaiuliainfo.ro