Silviu Ponoran: “Monica Macovei va face nişte lucruri în detrimentul României”

Îndosariat în: Politică |

La întâlnirea democrat-liberalilor din Alba, ce a avut loc astăzi, atmosfera a fost destinsă spre sfârşitul discuţiilor. În prim-plan s-a aflat primarul oraşului Zlatna, Silviu Ponoran, care, aşa cum a făcut Horea Bărdaş în urmă cu o săptămână, a avut un discurs plin de sare şi piper.

Seria de stand-up comedy…  politice, marca PDL, a fost deschisă săptămâna trecută de Horea Bărdaş, care a făcut deliciul celor prezenţi la prezentarea moţiunii lui Vasile Blaga, cu un discurs extrem de colorat.

Episodul 2 al seriei s-a desfăşurat astăzi, când edilul şef din Zlatna a ţinut un discurs înflăcărat, în care şi-a exprimat public susţinerea pentru Monica Macovei în alegerile pentru conducerea PDL. Cuprins de euforia momentului, primarului i-a scăpat o mică – mare greşeală spunând despre echipa prezentă astăzi la Alba Iulia că : „Aceşti oameni cred că sunt capabili să facă nişte lucruri în detrimentul României”. Ponoran a fost imediat corectat de către sala întreagă, totul fiind luat în spirit de glumă.

albaiuliainfo.ro

Facebook 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Având în vedere aceste aspecte rugăm cititorii să ne raporteze orice abatere de la aceste reguli sesizată în comentariile postate pe albaiuliainfo.ro

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.