Simulare Bacalaureat 2014 (BAC), la limba română | albaiuliainfo.ro

Îndosariat în: Actualitate |

 Simulare Bacalaureat 2014 la limba română | albaiuliainfo.ro

Luni, 3 martie, elevii de clasa a XI-a, XII-a şi a XIII-a vor susţine prima simulare a examenului de bacalaureat, la limba şi literatura română. În judeţul Alba s-au înscris, în total 7.050, iar centre de evaluare s-au constituit în fiecare oraş, ne-a comunicat vicepreşedintele Comisiei de Bacalaureat în judeţul Alba, Dan Cherecheş. Pentru prima dată, în acest an, aproximativ 3.300 de elevi din clasa a XI-a vor susţine simularea.

elevi-olimpiade-scolareElevii vor fi repartizaţi în clase în ordine alfabetică, listele vor fi publicate pe uşa clasei, câte un elev în bancă. În cazul în care un liceu nu are spaţiul necesar, elevii pot fi aşezaţi şi câte doi în bancă, dar cu condiţia ca elevii alăturaţi să fie din ani de studiu diferiţi.

Accesul elevilor în săli este permis până la ora 8:30, iar examenul începe la ora 9:00, când elevii primesc subiectele. Elevii vor avea trei ore la dispoziţie pentru a rezolva subiectele. Ei vor fi supravegheaţi de profesori de altă specialitate.

Metodologia de organizare a examenului arată că elevii vor fi supravegheaţi în timpul simulării de câte doi profesori pe clasă, care predau alta materie decât Limba si literatura romana. Profesorii supraveghetori provin din şcoala în care elevii susţin simularea, iar preşedintele comisiei de organizare a simulării este directorul liceului.

albaiuliainfo.ro

Facebook 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Având în vedere aceste aspecte rugăm cititorii să ne raporteze orice abatere de la aceste reguli sesizată în comentariile postate pe albaiuliainfo.ro

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.