Social-democratele din Alba Iulia au dorit să fie “Mame pentru o zi” la Casa de Tip Familial din Vingard

Îndosariat în: Actualitate |

Câteva membre ale Organizaţiei Femeilor Social-Democrate (OFSD) din Alba au vrut să fie “Mame pentru o zi” şi să aducă un zâmbet pe chipurile copiilor pentru care norocul nu surâde prea des. Acestea au făcut o vizită la Casa de Tip Familial din Vingard, unde au petrecut câteva ore în compania micuţilor aflaţi în grija preotului din localitate

Sub egida “Un zâmbet pentru copiii aflaţi în dificultate”, social-democratele din Alba Iulia, în frunte cu preşedintele organizaţiei Marcela Dărămuş, au adus bucurie, prin vizita lor, celor 13 copii aflaţi la Casa de Tip Familial din Vingard.

Lipsa afecţiunii materne i-a făcut pe copii să îşi primească vizitatorii cu braţele deschise şi să nu le lase pe social-democrate să plece, până nu au primit promisiunea că acestea se vor întoarce.

Cei 13 copii sunt orfani iar singurul care are grijă de ei şi încearcă să suplinească lipsa părinţilor este preotul din localitate.

“Am întâmpinat primăvara petrecând  împreună câteva ore minunate, în care ne-am bucurat de veselia copiilor, ne-am jucat şi am obţinut de la ei zâmbete sincere”, a declarat Marcela Dărămuş, preşedintele OFSD Alba.

albaiuliainfo.ro

Facebook 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Având în vedere aceste aspecte rugăm cititorii să ne raporteze orice abatere de la aceste reguli sesizată în comentariile postate pe albaiuliainfo.ro

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.