Spectacol de magie la Şcoala Gimnazială „Ion Agârbiceanu” din Alba Iulia

Îndosariat în: Actualitate |

spectacol-magie-scoala-ion-agarbiceanu-alba-iuliaLa Şcoala Gimnazială „Ion Agârbiceanu” din Alba Iulia s-au desfăşurat mai multe activităţi propuse de elevii din ultimul an de gimnaziu, cu scopul de a strânge fonduri pentru dotarea cu jucării sau piese de mobilier a spaţiului de joacă amenajat în Secţia de Pediatrie a Spitalului Judeţean de Urgenţă Alba Iulia.

Astfel, sub îndrumarea prof. Anca Belaşcu, circa 200 de elevi ai şcolii au vizionat o comedie, iar elevul Adrian Tamaş a  realizat un spectacol de magie executând mai multe trucuri, scamatorii, numere de iluzionism spre deliciul celor mici, care s-au  amuzat copios. Elevii au plătit un bilet de intrare la un preţ simbolic, iar ultima activitate a avut loc la finele săptămânii trecute, când s-a desfăşurat un târg de produse confecţionate chiar de elevi: mărgele, brăţări, coşuleţe etc. Satisfacţia a fost uriaşă când în final s-a contabilizat suma adunată în urma acestor acţiuni organizate în cadrul proiectului judeţean “Miniludoteca pentru sănătatea ta”, iniţiat de Asociaţia GISAS, coordonat de prof. Rodica Groza – inspector şcolar general adjunct al IŞJ Alba, a declarat prof. Mariana Maierescu, directorul Şcolii Gimnaziale „Ion Agârbiceanu” Alba Iulia.

R. G.

albaiuliainfo.ro

Facebook 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Având în vedere aceste aspecte rugăm cititorii să ne raporteze orice abatere de la aceste reguli sesizată în comentariile postate pe albaiuliainfo.ro

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.