Spectacol de poveste cu ocazia împlinirii a 13 ani de la înființarea trupei Skepsis din Alba Iulia

Îndosariat în: Actualitate |

skepsis-spectacol-de-povesteGrupul Skepsis vă invită vineri, 27 martie 2015, de la ora 19.00, la Casa de Cultură a Studenților Alba Iulia la un spectacol cum rar îți e dat să vezi, cu ocazia împlinirii a 13 ani de la înființare. Acesta va avea loc la Casa de Cultură a Studenților.

În cadrul acestuia, vom prezenta tuturor celor cu skepsis la suflet spectacolul de teatru CAFENEAUA, de Carlo Goldoni – unul dintre cele mai bune spectacole din repertoriul trupei, o comedie în care bunul simţ al omului simplu încearcă să aducă echilibru într-o lume prinsă în atmosfera carnavalului veneţian în care personajele poartă măşti nu doar la propriu, încercând să-şi ascundă feţele în spatele politeţurilor, intereselor şi falselor modestii. Comedia lui Goldoni este aşa cum o doreşte autorul: decentă, raţională, centrată pe un conţinut realist şi având întotdeauna valenţe educative. Teatrul său exprimă spiritul iluminist care a marcat întregul veac al XVIII-lea, fiind construit pe cadre viu colorate, spirituale şi mobile.

Spectacolul, având o durată de 120 min şi implicând toţi membrii grupului Skepsis, a fost pregătit timp de 2 luni special pentru a fi prezentat în cadrul Evenimentului Aniversar, fiind plasat deloc întâmplător pe data de 27 Martie – care marchează Ziua internaţională a Teatrului. Vă aşteptăm cu drag pentru a savura o cafea cu comedie, bună-dispoziţie şi…skepsis.

Biletele (10 lei- întreg; 5 lei – elevi, studenţi, pensionari) se găsesc la Secretariatul Casei de Cultură a Studenţilor începând de luni, 22.03.2015, între orele 09.00 – 15.00.

Distribuţie:

Ridolfo…………………Răzvan Cociobea

Trappola……………….Vinicius Moldovan

Pandolfo……………….Bogdan Berar

Don Marzio…………..Viorel Cioflica

Eugenio………………..Vasile Dîngă

Lisaura………………….Andreea Adam

Vittoria………………….Olga Surd

Placida…………………..Ludmila Cioflica

Leandro…………………Gabriel Muncuş

Căpitanul……………….Daniel Muntean

Băieţi de prăvălie…………. Almond Chismorie; Lawrence Chismorie;

Arlechini:…………………..Mădălina Ivaşcu; Elena Smeu Mare; Corina Bejinariu; Diana Bîrsan.

Primele Măşti……………… Carmen Neag, Andreea Bena

Regia……Viorel Cioflica

Sunet: Ovidiu Olea

Parteneri: primăria Municipiului Alba Iulia; Casa de Cultură a Studenţilor Alba Iulia; Fundaţia „Inter-Art” Aiud;

Comunicat de presă

albaiuliainfo.ro

Facebook 

RSS Stiri Alba

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Având în vedere aceste aspecte rugăm cititorii să ne raporteze orice abatere de la aceste reguli sesizată în comentariile postate pe albaiuliainfo.ro