Spectacol literar-muzical-coregrafic organizat de Palatul Copiilor din Alba Iulia în incinta Alba Mall

Îndosariat în: Actualitate |

palatul-copiilor-in-spectacol-la-alba-mallCu ocazia începutului de an şcolar 2014-2015, Palatul Copiilor Alba Iulia vă invită să participați la spectacolul literar-muzical-coregrafic “Copilarie, cântec şi lumină” ce va avea loc vineri, 26 septembrie 2014, ora 18.00, la Alba Mall. 

Pe scenă vor fi interpreţi de muzica folk, muzică usoaraă, scenete umoristice si dans modern. Spectacolul beneficiază şi de dans modern datorită colaborării cu scoala particulară de dans Chirilă.

Activităţile propriu-zise, din Palat şi Cluburile Copiilor din judeţul Alba, încep din 1 octombrie 2014 în functie de orarul stabilit împreuna cu părinţii si  copiii.

Înscrierile continuă și după data de 1 octombrie pănă la completarea grupelor, atât la secretariatul unităţii cât şi la fiecare conducător de cerc în parte şi se fac la sediul din Centru, str. Decebal, nr.23 sau sediul din Cetate, str. Militari, nr. 1, în fiecare zi, între orele 9-16, de luni până vineri.

La Cluburile Copiilor din judeţ înscrierile se fac zilnic între orele 9-13 în fiecare oraş în parte: Aiud, Blaj, Câmpni, Cugir, Ocna-Mures, Sebes.

Palatul Copiilor mulţumeşte conducerii Alba Mall pentru găzduirea în holul central a spectacolului dedicate începerii noului an şcolar pentru activităţi non-formale, dar şi pentru frumoasa colaborare care s-a stabilit cu timpul între noi.

Părinţii şi copiii sunt aşteptaţi cu drag atât la spectacolul de deschidere, cât şi la activităţile din Palat şi Cluburi!

FOTO: ARHIVĂ

albaiuliainfo.ro

Facebook 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Având în vedere aceste aspecte rugăm cititorii să ne raporteze orice abatere de la aceste reguli sesizată în comentariile postate pe albaiuliainfo.ro

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.