Meci demonstrativ oferit albaiulienilor de către “Generaţia de aur” a fotbalului românesc

Îndosariat în: Sport |

O parte din generaţia de aur a fotbalului românesc s-a aflat în această seară la Alba Iulia pentu un meci demonstrativ.

Miodrag Belodedici, Jean Vlădoiu, Constantin Schumacher, Daniel Prodan, Ionel Ganea şi Ştefan Preda au jucat un meci demonstrativ împotriva echipei sponsorilor, în cadrul Campionatului Naţional Universitar de Fotbal. Publicul albaiulian a avut ocazia de a-i vedea pe viu pe cei care au scris istorie în naţionala de fotbal a României. De partea cealaltă, echipa sponsorilor a fost formată din reprezentanţi ai unor societăţi comerciale din Alba, dar printre jucători s-au aflat şi rectorul Universităţii “1 Decembrie 1918″ Alba Iulia şi preşedintele CSU Alba Iulia, Bogdan Duma.

Meciul s-a încheiat la egalitate, scor 5 – 5, iar loviturile de departajare nu au mai putut fi executate din cauza unei pene de curent la sala de sport a universităţii. Situaţia a fost remediată în scurt timp însă era prea târziu, deoarece jucătorii fuseseră deja asaltaţi de spectatori pentru fotografii şi autografe.

albaiuliainfo.ro

Facebook 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Având în vedere aceste aspecte rugăm cititorii să ne raporteze orice abatere de la aceste reguli sesizată în comentariile postate pe albaiuliainfo.ro

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.