Structura Centrală DIICOT din București a preluat dosarul lui Traian Berbeceanu

Îndosariat în: Actualitate |

Traian-Berbeceanu-la-curtea-de-apel-Alba-IuliaÎn cursul acestei dimineți, Biroul de presă al DIICOT a anunțat printr-un comunicat de presă, că dosarul fostului șef al BCCO Alba Iulia, Traian Berbeceanu, a fost transferat de la Alba, la București:

În baza art. 201 din Legea 508/2004 privind înfiinţarea, organizarea şi funcţionarea în cadrul Ministerului Public a Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism cu referire la art. 209 alin.4 1 din Codul de procedură penală, la data de 01 noiembrie 2013, prin Rezoluţia nr. 2407/VIII/1/2013 a procurorului şef D.I.I.CO.T, s-a dispus preluarea la nivelul D.I.I.C.O.T. – Structura Centrală a dosarului Serviciului Teritorial Alba Iulia, privind pe inculpaţii Biriescu Titus Gabriel, Biriescu Anişoara Ramona şi Berbeceanu Traian, în vederea continuării urmăririi penale”.

FOTO: ARHIVĂ

albaiuliainfo.ro

Facebook 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Având în vedere aceste aspecte rugăm cititorii să ne raporteze orice abatere de la aceste reguli sesizată în comentariile postate pe albaiuliainfo.ro

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.