Rămâi conectat

Sport

„Studenții albaiulieni”, eșec la scor de neprezentare în prima etapă din play-off: Gloria Bistrița – CSU Alba Iulia 3-0 (2-0)

albaiuliainfo.ro

Publicat

în

Dacă în urmă cu o săptămână, pe „Pielarul” din Sebeș, studenții s-au impus și și-au asigurat calificarea matematică în play-off, de data aceasta trupa lui Adrian Falub și-a luat revanșa, ultimele două goluri fiind din lovituri de pedeapsă.

A deschis scorul Banyoi (12), până la pauză mai punctând Mihalcea (21, penalty). La reluare, o nouă lovitură de pedeapsă în favoarea primei clasate, fază la care Niakate a fost eliminat, transformată de Oct. Vasile (81). A rezultat cea mai drastică înfrângere a sezonului pentru gruparea din Cetatea Marii Uniri

În runda următoare, CSU Alba Iulia joacă pe teren propriu cu Unirea Ungheni.

FOTO: ARHIVĂ


 Urmărește albaiuliainfo.ro și pe GOOGLE NEWS


Sport

Judoka Sibișan Alexandru (CS Unirea Alba Iulia), locul I la Campionatul Național Universitar

albaiuliainfo.ro

Publicat

în

Sibișan Alexandru a obținut locul I la Campionatul Național Universitar de Judo, la categoria de greutate 90 de kilograme, confirmându-și astfel statutul de unul dintre cei mai buni judoka din țară. Competiția a avut loc sâmbătă, 27 aprilie 2027, la Sibiu, fiind organizată de Federația Sportului Școlar Universitar.

Sibișan Alexandru, sportiv cu dublă legitimare la CS Unirea Alba Iulia și CSM Pitești, a demonstrat încă o dată nivelul său în acest sport. Performanța sa la Campionatul Național Universitar de Judo subliniază pasiunea și dedicarea pe care le investește în antrenamente și competiții. Sibișan este student La Universitatea din Pitești, Departamentul Educație Fizica și Sport.

În acest an, albaiulianul Sibișan Alexandru a mai obținut rezultate remarcabile precum: medalie de aur la Campionatul Național de Judo – Seniori, medalie de argint la Cupa Europeană de Juniori, medalie de aur la Campionatul Național U21. Aceste rezultate confirmă faptul că Sibișan Alexandru se află printre elitele judoului românesc și este un exemplu de determinare și profesionalism pentru tinerii sportivi.

Performanțele sale nu ar fi fost posibile fără susținerea antrenorilor. Sportivii secției de judo de la CS Unirea Alba Iulia sunt pregătiți de către profesorii Dinu Alin și Dinu Cristian.


 Urmărește albaiuliainfo.ro și pe GOOGLE NEWS


Citește mai mult

Sport

Un albaiulian și o italiancă, vicecampioni mondiali la Dans Sportiv în cadrul WDSF WORLD CHAMPIONSHIP Standard U21 – China

albaiuliainfo.ro

Publicat

în

Aurora, o tânără italiancă rezidentă în Alba Iulia și Șerban au cucerit titlul de vicecampioni mondiali la Dans Sportiv în cadrul WDSF WORLD CHAMPIONSHIP Standard U21 – Wuhan, China.

Nu este singura performanță remarcabilă a tinerilor dansatori. În urmă cu trei săptămâni, perechea formată din Aurora și Șerban au devenit vicecampioni europeni la aceeași categorie în Cambrils-Spania.

„Mândru de voi. Felicitări și mult succes în continuare. Un albaiulian și o italiancă rezidentă în Alba Iulia, au cucerit titlul de vicecampioni mondiali la Dans Sportiv în cadrul WDSF WORLD CHAMPIONSHIP Standard U21 – Wuhan, China. Asta, la 3 săptămâni după ce au devenit și vicecampioni europeni la aceeași categorie in Cambrils Spania. Alba Iulia are cu ce se mândri! Bravo vouă, Șerban și Aurora, pentru toată munca și perseverența de care dați dovadă. Ați ajuns unde puțini reușesc, sunteți parte din istoria dansului romanesc și mondial. Cel puțin din partea noastră, aveți maxim respect și suport necondiționat. Keep fighting, the best is yet to came”, se arată într-o postare pe Facebook.


 Urmărește albaiuliainfo.ro și pe GOOGLE NEWS


Citește mai mult

Sport

Albaiulianca Mihaela Mih-Dehelean, CAMPIOANĂ BALCANICĂ la Culturism și Fitness

albaiuliainfo.ro

Publicat

în

Albaiulianca Mihaela Mih-Dehelean este CAMPIOANĂ BALCANICĂ la Culturism și Fitnes. Performanța remarcabilă a fost anunțată chiar de sportivă pe pagina de Facebook: ”O cupă în care am strâns toate speranțele, lacrimile, durerile și bucuriile a mii de ore de antrenament”.

„Campionatul Balcanic 2024. Am reușit să ating cea mai înaltă treaptă a podiumului și cea mai mare performanță din cariera mea de sportiv. Am devenit campioană balcanică într-un sport în care cea mai mică eroare răstoarnă ani de zile de muncă, sute de speranțe și mii de sacrificii care nu se văd dar care contează.

Am crezut atunci când alții poate s-ar fi îndoit, am luptat împotriva slăbiciunilor omenești atunci când poate mulți ar fi găsit în ele o justificare pentru eșec și am avut tenacitatea de a vedea obiectivul și nu obstacolele. Am învins pentru că am știut cum și mai ales când să nu renunț la un vis cât o viață.

Îi mulțumesc bunului Dumnezeu pentru că mi-a dat harul reușitei, soțului meu Emil pentru susținere, băiatului meu Mihai pentru dragostea altruistă, antrenorului meu Călin Brehaiță pentru că a știut să genereze prin știința pregătirii, o mare performanță și echipei Federației Române de Culturism și Fitness.

Pentru mine faptul că mi-am reprezentat țara la un astfel de nivel a fost o onoare și o responsabilitate majoră. În rest știu că se poate mai mult și știu că azi e o etapă către o performanță care nu se oprește aici. Azi, am demonstrat că se poate.

Azi, am ridicat o cupă în care am strâns toate speranțele, lacrimile, durerile și bucuriile a mii de ore de antrenament. Mulțumesc tuturor!”, a scris Mihaela Mih-Dehelean pe rețelele de socializare.


 Urmărește albaiuliainfo.ro și pe GOOGLE NEWS


Citește mai mult

Actualitate

Administrație

Știri din zonă

Stiri din Alba

Știrea ta

Politică

Societate

Sport

Economie

Din Județ

Cele mai citite știri

albaiuliainfo, stiri alba iulia, informatii alba iulia