SUBWAY își va deschide un restaurant în Alba Iulia

Îndosariat în: Actualitate |

subwaySUBWAY, cel mai mare lanţ de restaurante din lume după numărul de unități, anunță  deschiderea primului său restaurant din Alba Iulia la începutul lunii februarie 2015, fiind cel mai puternic brand internațional care își anunță intrarea pe piața locală, susținând prin acest fapt continua dezvoltare a orașului Alba Iulia.

Restaurantul va fi situat la intersecția străzilor Bulevardul Ferdinand I cu Bulevardul Încoronării, în incinta stației Petrom, având o suprafață de 100 mp.

Succesul conceptului SUBWAY se datorează în mare parte necesității lumii moderne de a mânca ceva rapid, gustos și mai ales proaspăt. Sandviciurile preparate și servite în fața clientului se găsesc sub două dimensiuni standard : 15cm SUB si 30cm SUB, dar puteți opta oricând pentru o salată sau o delicioasă tortilla.

Clienții pot alege dintr-o varietate de pâini proaspăt coapte pe întreaga durată a zilei în cadrul restaurantului precum și dintr-o gamă largă de brânzeturi, carne, legume proaspete și sosuri apetisante care pot fi găsite doar la SUBWAY. De asemenea din meniu nu vor lipsi celebrele cookie – prăjituri americane dar și băuturi calde și reci. De-a lungul timpului SUBWAY și-a creat o reputație în a fi o alternativă rapidă dar totuși sănătoasă la fast-food-urile tradiționale pline de grăsimi din uleiuri. Toate ingredientele sunt la cel mai înalt standard, fapt ce garantează obţinerea aceleiaşi calităţi şi a aceluiaşi gust în toate
unităţile lanţului.

„Ne bucurăm să dechidem primul restaurant SUBWAY intr-un oraș cu sub 100.000 de locuitori unde nu sunt prezenți competitorii de talie internațională. Prin acest restaurant demonstrăm flexibilitatea și cererea brandului SUBWAY de către Români.” Declară Andrei Trifan, agent de dezvoltare SUBWAY.

Primul restaurant SUBWAY din România a fost deschis în anul 2012, în Bucureşti, reţeaua având acum 21 de restaurante deschise în marile oraşe ale ţării: Cluj, Timişoara, Iaşi, Constanţa, Ploieşti, Piteşti, Suceava, Sibiu iar din luna Februarie şi în Alba Iulia.

Prin deschiderea noului restaurant, SUBWAY anunţă creearea a 7 noi locuri de muncă. Persoanele interesate pot afla mai multe  informaţii accesând anunţul de angajare al companiei: http://www.ejobs.ro/user/locuri-de-munca/subway-alba-iulia-angajeaza-sandwich-artist/647371

albaiuliainfo.ro

Facebook 

RSS Stiri Alba

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Având în vedere aceste aspecte rugăm cititorii să ne raporteze orice abatere de la aceste reguli sesizată în comentariile postate pe albaiuliainfo.ro

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.