Super concert susținut de Ștefan Stan la Alba Iulia în cadrul Feeric Fashion Days

Îndosariat în: Actualitate |

concert-Stefan-Stan-la-Alba-Iulia-iul-2014Carismaticul artist Ştefan Stan a adunat peste 1000 de spectatori la concertul pe care l-a susținut sâmbătă seara pe esplanada dintre Poarta a III-a și Obeliscul dedicat martirilor Horea, Cloșca și Crișan, din Cetatea Alba Carolina din Alba Iulia, în cadrul festivalului de modă Feeric Fashion Days.

Ștefan Stan este un interpret foarte iubit de albaiulieni, acesta concertând în orașul nostru pentru a patra oară în ultimii 2 ani.

Feeric Fashion Days, unul dintre festivalurile mari de de modă din România, se desfășora în acest weekend, 4-6 iulie 2014, în Alba Iulia.

• Ce spune Ștefan Stan despre el însuși:

M-am născut pe 2 iulie 1977 în București. Prima atingere pe care am simțit-o a fost cea a mamei, iar prima privire blândă pe care mi-o amintesc a fost tot a ei.

Mi-a fost mereu alături și dragostea ei încă îmi călăuzește drumul în viață. Mama este cea mai importantă persoană din viața mea.

Nu am fost un copil cuminte, dar îmi amintesc cu nostalgie de tot ceea ce a însemnat viața mea de om mic. Eram zbuciumat, îmi plăceau provocările, aveam prieteni și nu prea reușeam să fiu cuminte. Se spune că așa sunt copiii, motiv pentru care eram iertat cu ușurință.

Însă, ceva era diferit. Prietenii mei se jucau în fața blocului, aveau pasiuni comune, se potriveau și completau unul pe altul. Eu….descoperisem muzica. Am început să cânt acasă, pentru părinți. Tot pentru ei susțineam concerte. Știam clar că asta îmi doresc să fac. Familia și-a dorit altceva pentru mine, dar muzica îmi intrase atât de tare în suflet încât nu îmi imaginam cum aș putea să nu cânt.

Adolescent fiind, am descoperit sentimentele pe care muzica le poate transmite. Am cântat și am trăit prin versuri și note muzicale. Am iubit și am suferit prin cuvinte. Mă găsisem pe mine în muzică. Eu eram muzica.

În România am descoperit oameni minunați care mi-au fost alături necondiționat. Datorită lor și încrederii pe care mi-au dat-o în mine m-am înscris la Vocea României. Talentul, dar și norocul au făcut ca publicul să mă placă și să câștig cel mai important talent-show din România.

Din decembrie 2011 sunt prima voce a României. Îmi plac provocările, mașinile, călătoriile și oamenii frumoși. Ador muzica! Nu am regrete și nu renunț la visurile mele.

albaiuliainfo.ro

Facebook 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Având în vedere aceste aspecte rugăm cititorii să ne raporteze orice abatere de la aceste reguli sesizată în comentariile postate pe albaiuliainfo.ro

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.