Supermarketurile din Alba Iulia vor funcționa după programul normal, în minivacanța de 1 Decembrie

Îndosariat în: Actualitate |

inaugurare-lidl-alba-iuliaPotrivit legislaţiei în vigoare, zilele de 30 Noiembrie și 1 Decembrie sunt declarate ca sărbători legale în care nu se lucrează, astfel că  salariații se vor putea bucura de un weekend prelungit cu 2 zile. Normal, atât angajații de la stat, cât și cei de la privat, pot sta acasă.

Potrivit Codului Muncii, vor merge la serviciu numai cei din alimentatie publică sau sănătate, care nu pot închide când vor ei. Însă în acest caz, efortul lor tebuie răsplătit conform legii. Fie să fie plătiți dublu, fie să primească zile libere ulterior. Angajatorii care nu respectă legea pot fi sancționați cu amenzi drastice.

Supermarketurile și magazinele din Alba Iulia au program normal în această perioadă, așa că vă veți putea cumpăra toate cele necesare.

Programul normal de luni până vineri:

Kaufland: 7.30 – 21.00

Penny Market: 7.00 – 23.00

Lidl: 7.30 – 22.00

Profi: 7.00 – 22.00

Dacia: 7.00 – 21.30

Carrefour Alba Mall: 8.00 – 22.00

albaiuliainfo.ro

Facebook 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Având în vedere aceste aspecte rugăm cititorii să ne raporteze orice abatere de la aceste reguli sesizată în comentariile postate pe albaiuliainfo.ro

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.