Suspectul în cazul odioasei crime din cartierul PARTOȘ adus la Alba Iulia pentru interogatoriu și reconstituirea faptelor

Îndosariat în: Actualitate |

Mădălin Miki Lupu, principalul suspect în cazul crimei de la Partoș, a fost adus joi seara la sediul IPJ Alba la locul faptei pentru reconstituire, în Alba Iulia, vineri, 21 iulie 2017.

Primele probe identificate de anchetatori în cazul crimei din cartierul albaiulian Partoș, cu privire la prezența principalului suspect, Mădălin Miki Lupu, la Alba Iulia, arată că acesta s-a aflat în oraș în ziua în care a avut loc omorul și tentativa de omor în locuința din Partoș.  Tânărul a fost recunoscut de cel puțin un martor, iar pe camerele de luat vederi a fost semnalată, de asemenea, prezenţa acestuia în oraş.

Lupu Miki Mădălin, în vârstă de 24 de ani, a recunoscut omorul şi tentativa de omor de la Alba Iulia, după ce a fost prins de poliţiştii din Botoşani. La două zile de la fapta din Alba, chiar de ziua lui, acesta a mai ucis o femeie de 71 de ani într-o localitate din nordul Moldovei. Bărbatul ar fi intrat în casa ei pentru a comite un furt.

Omorul de la Alba Iulia a avut loc în noaptea de vineri spre sâmbătă, 14/15 iulie, iar cea de-a doua faptă, în noaptea de duminică spre luni, 16/17 iulie.  Bărbatul a fost arestat preventiv marţi de către Tribunalul Botoşani, fiind găsit ascuns într-o casă părăsită din Coţuşca. Poliţiştii ştiau de prezenţa acestuia în localitate şi au ”periat” întreaga zonă, la acţiune participând zeci de oameni ai legii.

albaiuliainfo.ro

Facebook 

RSS Stiri Alba

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Completează termenul lipsă * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Având în vedere aceste aspecte rugăm cititorii să ne raporteze orice abatere de la aceste reguli sesizată în comentariile postate pe albaiuliainfo.ro