Sute de elevi de gimnaziu au participat la cea de-a III-a ediție a Târgului Liceelor și Meseriilor de la Alba Iulia

Îndosariat în: Învățământ-Cultură |

Sute de elevi din Alba Iulia, Zlatna și Teiuș au participat, astăzi, la cea de-a III-a ediție a Târgului Liceelor și Meseriilor, ce s-a desfășurat și în acest an în sala de sport a Colegiului Tehnic ”Alexandru Domșa” din Alba Iulia.

La târg au fost prezenți și agenți economici, dar și specialiști care au consiliat elevii de clasa a VIII-a.

”Este o etapă importantă pentru voi, absolvenții de clasa a VIII-a, etapă în care trebuie să vă gândiți conștient, alături de cadre didactice diriginți, părinți și nu în ultimul rând agenți economici, care este cea mai bună soluție pentru voi începând cu clasa a IX-a. Anul acesta, pe lângă ofertele educaționale prezentate de liceele și colegiile din Alba Iulia, Teiuș și Zlatna, avem și colegi specialiști care vă vor consilia”, a spus inspectorul școlar general al IȘJ Alba, Marcela Dărămuș.

Astfel, elevii au avut ocazia să treacă pe la fiecare stand de prezentare pentru a se informa cu privire la oferta educațională pusă la dispoziție de fiecare unitate de învățământ prezentă la târg.

albaiuliainfo.ro

Facebook 

RSS Stiri Alba

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Completează termenul lipsă * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Având în vedere aceste aspecte rugăm cititorii să ne raporteze orice abatere de la aceste reguli sesizată în comentariile postate pe albaiuliainfo.ro