Sute de kilograme de fructe și legume donate de elevii Colegiului Economic din Alba Iulia pentru persoanele nevoiașe

Îndosariat în: Învățământ-Cultură |

Toamna vine cu recolte bogate și este un gest de omenie să dăruim celor mai puțin favorizați. Sub motto-ul „Dar din dar se face rai” elevii colegiului economic albaiulian au pus mână de la mână și au strâns legume, fructe și alimente de bază pentru a-i ajuta în prag de iarnă pe vârstnicii de la adăpostul de noapte  al Asociației Filantropia  Ortodoxă.

Nu mai puțin de 550 de kg de cartofi, 270 de kg de varză, 25 kg de morcovi, 15 kg de ceapă, 35 de kg de fructe și alte alimente de bază (orez, făină, ulei, zahăr) au fost aduse de colectivele de elevi încurajați de cea mai mare parte a colectivului didactic (Ungureanu Irina, Alexievici Eugenia, Beca Felicia, Himcinschi Simona, Cetean Emil, Cacovean Simona, Apolzan Cosmin, Ciocan Carmen, Ghiușan Adina, Toth Cristina, Furdui Amalia, Dogaru Simona, Cucea Ramona, Popa Victoria, Scheau Ana Maria, Iacșa Nicolae, Draschan Nicoleta, Lăncranjan Maria, Velicea Simona) sub atenta coordonare a prof. Himcinschi Simona, Ciocan Carmen și Dogaru Simona.

De asemenea, o parte din alimente au luat drumul casei de Tip Familial Sf. Maria pentru copiii care sunt grijiți acolo. Prin acest proiect de voluntariat, care a devenit o tradiție în unitatea de învățământ condusă de prof. Cristian Dincă, elevii sunt încurajați să își însușească valori civice precum solidaritatea, implicarea în acțiuni de voluntariat pentru comunitate și altruismul.

albaiuliainfo.ro

Facebook 

RSS Stiri Alba

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Având în vedere aceste aspecte rugăm cititorii să ne raporteze orice abatere de la aceste reguli sesizată în comentariile postate pe albaiuliainfo.ro

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.