Sute de participanți la „Bikers Party 2017” au defilat astăzi la Alba Iulia, într-o impresionantă paradă moto organizată de clubul „Alba Riders”

Îndosariat în: Actualitate |

Şi în acest, bikerii s-au adunat la Pensiunea Drumul Dragostei, iar evenimentul organizat are ca scop Campania caritabilă destinată  Centrului  Maria Beatrice Alba Iulia, unde  mulţi copii cu dizabilităţi şi accidentaţi din întreaga ţară sunt trataţi în cele mai bune condiţii. Prin această campanie se încearcă, sprijinul fiecăruia, dotarea cu echipament terapeutic de care copiii au  nevoie.

Programul de sâmbătă a cuprins şi o impresionantă paradă moto pe un traseu central din Alba Iulia şi la care au participat peste 500 de motocilişti, urmată de  concursuri moto în incinta camping-ului şi concerte rock.

BIKERS  PARTY ALBA IULIA 2017 este un eveniment deosebit de spectaculos, care atrage prin ineditul şi frumuseţea sa categorii de  populaţie foarte diversificate, de toate vârstele. Cei prezenţi la eveniment pot admira motocicletele,  noi sau old – timere, viu colorate sau cromate, cu forme clasice sau futuriste, o sursă nesfârşită de atracţie pentru orice vârstă . Concursurile şi demonstraţiile de îndemânare încânta invitaţii şi dau un plus de spectaculozitate evenimentului. Participarea publicului larg alături de motociclişti a contribuit la crearea unei atmosfere pline de sărbătoare, de un dinamism şi culoare cu totul deosebită.

Bikers Fest Alba Iulia este unul dintre cele mai importante evenimente organizate de clubul albaiulian, la care participa de la an la an tot mai mulţi fani ai monştrilor pe două roţi.

albaiuliainfo.ro

Facebook 

RSS Stiri Alba

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Completează termenul lipsă * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Având în vedere aceste aspecte rugăm cititorii să ne raporteze orice abatere de la aceste reguli sesizată în comentariile postate pe albaiuliainfo.ro