Tablete, laptop, aparate foto şi truse de prim ajutor oferite ca premii la “Tombola Crucii Roşii” care va avea loc vineri la Alba Iulia

Îndosariat în: Actualitate |

crucea-rosie-banca-alimente-albaVineri, 20 decembrie 2013, elevii din Alba care au participat, în perioada octombrie-decembrie a anului în curs, la campania “Tombola Crucii Roşii” achiziţionând orare şcolare, vor afla dacă au câştigat vreun premiu. Pentru a putea participa la tombolă, elevii a fost înscrişi de către cadrul didactic responsabil, pe un formular, conţinând date referitoare la nume şi prenume, seria orarului achiziţionat şi clasa din care fac parte.

Campania Crucii Roşii, organizată în scopul susţinerii acţiunilor sale umanitare, a constat în distribuirea de orare şcolare înseriate în peste 100 de şcoli din judeţul Alba, fiecare elev putându-şi achiziţiona cel puţin un orar şcolar.

Extragerea va avea loc vineri, 20 decembrie 2013, la sediul Filialei de Cruce Roşie din Alba Iulia, Str. Bucuresti nr. 16, începând cu ora 10.00, în prezenţa unei comisii.

Premiile alocate acestei tombole sunt:1 laptop, 2 tablete, 1 sistem de boxe Logitech, 2 aparate foto,1 geantă EOS pentru aparate foto Canon, 50 mini truse de prim ajutor, 100 pungi cu rechizite şcolare şi 100 de şepci.

Lista completă a câştigătorilor va fi publicată pe site-ul Crucii Roşii Române Filiala Alba, www.crralba.ro, după validare.

albaiuliainfo.ro

Facebook 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Având în vedere aceste aspecte rugăm cititorii să ne raporteze orice abatere de la aceste reguli sesizată în comentariile postate pe albaiuliainfo.ro

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.