Tânăr de 20 de ani reținut de polițiști, după ce a comis mai multe furturi din case aflate în construcție sau nelocuite din Alba Iulia

Îndosariat în: Actualitate |

Ieri, 22 martie 2017, poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Alba Iulia l-au identificat pe B.I.M., de 20 de ani, din municipiul Alba Iulia, ca persoană bănuită de comiterea mai multor furturi şi tentative de furt din case aflate în construcţie sau nelocuite, situate în cartierul Miceşti al Municipiului Alba Iulia, fapte reclamate poliţiei în perioada februarie – martie 2017.

În sarcina tânărului s-a reţinut faptul că, în perioada 6 februarie – 13 martie 2017, a pătruns sau au încercat să pătrundă, în 5 case şi anexe ale unor case nelocuite sau aflate în construcţie, iar din două din acestea a sustras diverse bunuri (ţevi de la instalaţiile de încălzire şi apă, produse electronice şi bunuri de uz casnic, biciclete, etc).

Pentru documentarea activităţii infracționale a tânărului, ieri, 22 martie, poliţiştii au făcut două percheziţii domiciliare, ocazie cu care au identificat şi recuperat mai multe bunuri reclamate ca furate.

Faţă de B.I.M. a fost luată măsura reţinerii, pentru 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de azi, 23 martie, să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, pentru dispunerea măsurilor legale.

FOTO: ARHIVĂ

albaiuliainfo.ro

Facebook 

RSS Stiri Alba

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Completează termenul lipsă * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Având în vedere aceste aspecte rugăm cititorii să ne raporteze orice abatere de la aceste reguli sesizată în comentariile postate pe albaiuliainfo.ro