Tânăr de 22 de ani din Cluj cercetat de polițiști după ce a sustras mai multe telefoane mobile la Alba Iulia cu metoda „Ziarul”

Îndosariat în: Actualitate |

Ieri, 12 ianuarie 2017, poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Alba Iulia l-au identificat pe un tânăr de 22 de ani, din judeţul Cluj, ca persoană bănuită de comiterea a două furturi de telefoane mobile, de pe raza municipiului Alba Iulia.

În sarcina lui A.G. s-a reţinut faptul că, în după amiaza zilei de 04.02.2017, în timp ce se afla într-un local public din Alba Iulia, a oferit unui client, spre vânzare, un ziar, împrejurare în care, profitând de neatenţia acestuia, i-a sustras, de pe masă,  telefonul mobil.

În aceeaşi zi, într-un alt local public din Alba Iulia, folosindu-se de acelaşi mod de operare, tânărul i-a sustras unei femei telefonul mobil.

Faţă de A.G., cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de furt.

FOTO: ARHIVĂ

albaiuliainfo.ro

Facebook 

RSS Stiri Alba

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Completează termenul lipsă * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Având în vedere aceste aspecte rugăm cititorii să ne raporteze orice abatere de la aceste reguli sesizată în comentariile postate pe albaiuliainfo.ro