Tânăr de 22 de ani duin județul Mureș, reținut de polițiști după ce a sustras o bicicletă dintr-un garaj din Alba Iulia

Îndosariat în: Actualitate |

Ieri, 5 februarie 2017, poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Alba Iulia au identificat un bărbat, de 22 de ani, din comuna Adămuş, judeţul Mureș, care a sustras o bicicletă dintr-un garaj.

Se pare că, în noaptea de 04/05.02.2017, cu ajutorul unor chei potrivite, R.F.T. a sustras bicicleta din interiorul garajului utilizat de către persoana vătămată. Valoarea prejudiciului cauzat a fost de 2300 lei. Bicicleta,  a fost recuperată și predată  proprietarului. Faţă de R.F.T., s-a dispus efectuarea in continuare a urmăririi penale in calitate de suspect, pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat.

Totodată, a fost luată măsura reținerii  pentru 24 de ore, R.F.T. fiind depus in Centrul de Reținere si Arest Preventiv al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba.

Cercetările continuă.

albaiuliainfo.ro

Facebook 

RSS Stiri Alba

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Completează termenul lipsă * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Având în vedere aceste aspecte rugăm cititorii să ne raporteze orice abatere de la aceste reguli sesizată în comentariile postate pe albaiuliainfo.ro