Tânăr de 23 de ani din județul Mureș surprins în flagrant în timp ce încerca să fure un autoturism dintr-o parcare din Alba Iulia

Îndosariat în: Actualitate |

Acesta a fost reținut de polițiști joi seara în jurul orei 20.00. Proprietarul maşinii  l-a prins în flagrant în timp ce încerca să fure maşina din parcarea blocului unde locuieşte.

Din declaraţiile propriatarului se pare că în noaptea precedentă hoţul ar fi spart prima data maşina, dar fără să sustragă nimic, lăsând doar lucrurile din torpedou  împrăştiate. Perseverent în activitatea sa hoţul a revenit şi în ziua următoare, de data aceasta fără să mai aştepte până la o oră târzie din noapte. Astfel, joi seara, alertat de gălăgia unor copii din faţa blocului, proprietarul maşinii vizate a ieşit în parcare unde a surprins hoţul în maşină. Surpriza a fost când a realizat că tânărul nu voia să sustragă bunurile aflate în autovehicul, ci chiar maşina, aceasta fiind pornită de hoţ.

La întrebarea “ce faci în maşină”, hoţul a răspuns simplu “caut ceva”! Până la sosirea echipajului de poliţie suspectul a fost “blocat” în maşină de către deţinătorul acesteia şi copiii aflaţi la faţa locului. Odată sosiţi la locul faptei  şi extinzând cercetările, polițiștii au stabilit că, în cursul aceleiași seri, tânărul a mai furat şi o bicicletă care se afla rezemată de maşină. Hoțul a fost reținut de către poliţişti, iar cercetările continuă.

UPDATE: Un tânăr din judeţul Mureş, surprins de proprietarul unei maşini în timp ce încerca să o sustragă, a fost reţinut de poliţişti, pentru o perioadă de 24 de ore. Va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia,pentru dispunerea măsurilor legale.

La data de 26.01.2017, în jurul orelor 19.30, un cetăţean din Alba Iulia a sesizat, prin 112, faptul că a surprins o persoană necunoscută în timp ce încerca să-i sustragă autoturismul parcat în apropierea blocului în care locuieşte.

Poliţiştii deplasaţi la faţa locului l-au identificat pe R.F.T., de 22 de ani din comuna Adămuş, judeţul Mureş, iar în urma cercetărilor efectuate au stabilit că, tânărul, folosindu-se de chei potrivite, a pătruns în autoturism, cu scopul de a-l sustrage şi a-l folosi în interes personal, însă nu a reuşit să-şi ducă planul la bun sfârşit întrucât a fost surprins de proprietarul maşinii.

De asemenea, poliţiştii au stabilit că tânărul a sustras o bicicletă, în valoare de 1.500 de lei, din garajul unui bloc de pe B-dul 1Decembrie 1918 din Alba Iulia. Bicicleta a fost recuperată şi restituită proprietarului.

Faţă de R.F.T. a fost întocmit dosar penal în care este cercetat sub aspectul comiterii infracțiunilor de furt calificat şi tentativă de furt calificat şi au luat faţă de acesta, măsura reţinerii, pentru o perioadă de 24 de ore, urmând să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, pentru dispunerea măsurilor legale.

albaiuliainfo.ro

Facebook 

RSS Stiri Alba

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Completează termenul lipsă * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Având în vedere aceste aspecte rugăm cititorii să ne raporteze orice abatere de la aceste reguli sesizată în comentariile postate pe albaiuliainfo.ro