Tânăr de 27 de ani din Târgu Mureș, arestat preventiv la Alba Iulia pentru trafic de droguri

Îndosariat în: Actualitate |

Dragomir Florin Alin a fost surprins cu un colet de cannabis trimis din Spania prin intermediul unei firme de curierat. Decizia de arestare a fost luată de Tribunalul Alba. Marți, 11 iulie 2017, Curtea de Apel a respins contestația formulată de inculpat. Spre deosebire de alte cazuri de acest gen, coletul a fost trimis din Spania chiar de către inculpat.

Destinatarii erau rude ale tânărului, care, însă, nu știau nimic despre proveniența și conținutul coletului în care se afla cantitatea de aproximativ 2 kilograme de cannabis. La percheziții acasă au mai fost găsite 200 grame, iar in mașina aproximativ 10 grame de substanța albă.

Valoarea de piață a acestei cantități depășește 60.000 de lei. Pentru fapta sa, tânărul riscă peste 3 ani de închisoare. Până la pronunțarea unei decizii definitive, inculpatul beneficiază de prezumția de nevinovăție.

FOTO: ARHIVĂ

albaiuliainfo.ro

Facebook 

RSS Stiri Alba

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Completează termenul lipsă * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Având în vedere aceste aspecte rugăm cititorii să ne raporteze orice abatere de la aceste reguli sesizată în comentariile postate pe albaiuliainfo.ro