Tânăr din Alba Iulia cercetat pentru furt, după ce a sustras o staţie de amplificare audio, dintr-o biserică din comuna Galda de Jos

Îndosariat în: Actualitate |

Ieri, 8 august 2017, poliţiştii Secţiei 1 Poliţie Rurală Galda de Jos l-au identificat pe B.I.M., de 30 de ani, din Alba Iulia, ca persoană bănuită de comiterea unui furt, faptă sesizată poliţiei în dimineaţa aceleiaşi zile.

Se pare că, în noaptea de 07/08.08.2017, profitând de faptul că geamul unei biserici dintr-o localitate din comuna Galda de Jos, a fost lăsat neasigurat, tânărul a pătruns în interiorul bisericii şi a sustras o staţie de amplificare audio, în valoare de 1.500 de lei.

Cu ocazia cercetărilor efectuate, poliţiştii au reuşit să recupereze staţia furată, aceasta fiind restituită reprezentanţilor bisericii.

Faţă de tânăr a fost întocmit dosar penal în care este cercetat sub aspectul comiterii infracțiunii de furt calificat.

FOTO: ARHIVĂ

albaiuliainfo.ro

Facebook 

RSS Stiri Alba

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Completează termenul lipsă * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Având în vedere aceste aspecte rugăm cititorii să ne raporteze orice abatere de la aceste reguli sesizată în comentariile postate pe albaiuliainfo.ro