Tânără de 29 de ani, autoare a nu mai puțin de 8 furturi din locuințe, cercetată penal de polițiștii din Alba Iulia

Îndosariat în: Actualitate |

Poliţiştii din Alba Iulia au identificat-o pe o femeie, din Alba Iulia, ca persoană bănuită de comiterea unui număr de 8 furturi din locuinţă. Aceasta a profitat de faptul că proprietarii şi-au lăsat neasigurate uşile şi a furat telefoane, portmonee cu bani şi acte şi alte bunuri.

La data de 14.12.2016, poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Alba Iulia, sprijiniţi de poliţiştii de ordine publică, au identificat-o pe C.C., de 29 de ani, din Alba Iulia, care este bănuită de comiterea unui număr de 8 furturi din locuinţe, prin care a cauzat prejudicii în valoare de 4.100 de lei.

În sarcina acesteia s-a reţinut faptul că, în perioada august – decembrie 2016, profitând de faptul că proprietarii şi-au lăsat uşile de acces neasigurate, a pătruns în locuinţe şi a sustras poşete, borsete, portmonee cu bani şi acte.

Faţă de C.C., cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat, precum şi pentru documentarea întregii sale activităţi infracționale.

Pentru a nu deveni victime ale furturilor din locuinţe, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Alba recomandă:

  • Nu lăsaţi uşa descuiată nici pe timpul zilei, nici pe timpul nopţii, chiar dacă vă aflaţi la domiciliu!
  • Când plecaţi de acasă, încuiaţi uşile şi ferestrele! Asiguraţi anexele!

albaiuliainfo.ro

Facebook 

RSS Stiri Alba

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Completează termenul lipsă * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Având în vedere aceste aspecte rugăm cititorii să ne raporteze orice abatere de la aceste reguli sesizată în comentariile postate pe albaiuliainfo.ro