Tânără de 29 de ani din Alba Iulia reținută de polițiști pentru furturi din locuințe

Îndosariat în: Actualitate |

Poliţiştii din Alba Iulia au continuat cercetările privind faptele de furt din locuinţe comise de o femeie de 29 de ani, din Alba Iulia. Din cercetări a rezultat că aceasta este bănuită de încă 3 furturi din locuinţă şi a unei tentative de furt. Femeia a fost reţinută şi va fi prezentată în faţa procurorilor, pentru dispunerea măsurilor legale.

La data de 20.12.2016, poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Alba Iulia au identificat-o pe C.C., de 29 de ani, din Alba Iulia, ca persoană bănuită de comiterea, în perioada septembrie – noiembrie 2016, a 3 furturi din locuinţe şi a unei tentative de furt. Se pare că femeia a profitat de faptul că locuinţele au fost lăsate neasigurate şi a sustras telefoane şi portmonee.

Este vorba de aceeaşi femeie care a fost identificată de poliţiştii din Alba Iulia, la data de 14.12.2016, ca bănuită de comiterea unui număr de 8 furturi din locuinţe, de pe raza municipiului Alba Iulia, comise în perioada august – decembrie 2016, fapte prin care a cauzat un prejudiciu în valoare de 4.100 lei.

Polițiștii au luat faţă de C.C. măsura reţinerii, pentru 24 de ore, urmând să o prezinte Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, pentru dispunerea măsurilor legale.

Informaţii de background:  

La data de 14.12.2016, poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Alba Iulia, sprijiniţi de poliţiştii de ordine publică, au identificat-o pe C.C., de 29 de ani, din Alba Iulia, care este bănuită de comiterea unui număr de 8 furturi din locuinţe, prin care a cauzat prejudicii în valoare de 4.100 de lei.

În sarcina acesteia s-a reţinut faptul că, în perioada august – decembrie 2016, profitând de faptul că proprietarii şi-au lăsat uşile de acces neasigurate, a pătruns în locuinţe şi a sustras poşete, borsete, portmonee cu bani şi acte.

Faţă de C.C., cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat, precum şi pentru documentarea întregii sale activităţi infracționale.

albaiuliainfo.ro

Facebook 

RSS Stiri Alba

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Completează termenul lipsă * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Având în vedere aceste aspecte rugăm cititorii să ne raporteze orice abatere de la aceste reguli sesizată în comentariile postate pe albaiuliainfo.ro