Teatrul de păpuşi “Prichindel” a bucurat, astăzi, zeci de copii cu spectacolul „Ursulețul și anotimpurile”, la Alba Mall din Alba Iulia

Îndosariat în: Actualitate |

Lumea poveştilor a prins viaţă  în această dimineaţa de la ora 11.00 la Alba Mall. Pentru o oră, Teatrul de păpuşi “Prichindel” Alba Iulia şi-a mutat scena, personajele, actorii şi păpuşile la Alba Mall.  

Anotimpul magiei continuă în Alba Mall.  Şi cum cine se trezeşte de dimineață…. la teatru ajunge, zeci de copii şi părinţi s-au bucurat în prima zi din weekend de întâlnirea cu „Ursulețul și anotimpurile”.

Piesa s-a adresat copiilor de toate vârstele. Cei mici au avut parte de o reprezentaţie antrenantă, amuzantă şi unică!

Dar acesta a fost doar începutul.  Prichindeii, indiferent de vârstă, sunt aşteptaţi şi lunile următoare la cele mai bune piese ale Teatrului de Păpuşi Prichindel  Alba Iulia, jucate într-un spaţiu total neconvenţional, pe scena Alba Mall.

Următoarea întâlnire va avea loc în februarie!

albaiuliainfo.ro

Facebook 

RSS Stiri Alba

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Completează termenul lipsă * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Având în vedere aceste aspecte rugăm cititorii să ne raporteze orice abatere de la aceste reguli sesizată în comentariile postate pe albaiuliainfo.ro