Teodor Atanasiu afirmă că săptămâna viitoare le va cere aleşilor locali angajament scris dacă rămân în PNL sau nu

Îndosariat în: Politică |

Teodor-Atanasiu-10-01-2014Președintele PNL Alba, Teodor Atanasiu, a declarat că în cursul săptămânii viitoare conducerea partidului va cere aleşilor locali să semneze o declaraţie, conform OUG 55/2014 privind migraţia politică, dacă mai sunt alături de PNL sau nu, însă decizia urmează să fie luată în BPN.

Le vom cere săptămâna viitoare, şi nu în 45 de zile, să facă acest exerciţiu de a spune în ce partid sunt. Adică, vor trebui săptămâna viitoare fie să semneze că rămân în PNL şi să depună la secretarii consiliilor locale, aşa cum scrie ordonanţa, fie să semneze în altă parte. Sau dacă nu semnează că sunt în PNL să fie clar că nu mai sunt cu noi”, a declarat Atanasiu.

Vicepreşedintele PNL a menţionat că această decizie nu a fost luată încă la nivelul conducerii PNL, dar o va propune vineri în şedinţa Biroului Politic Naţional.

FOTO: ARHIVĂ

albaiuliainfo.ro

Facebook 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Având în vedere aceste aspecte rugăm cititorii să ne raporteze orice abatere de la aceste reguli sesizată în comentariile postate pe albaiuliainfo.ro

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.