Teodor Atanasiu: „Traian Băsescu își dorește o dreapă unită sub comanda sa și a Elenei Udrea”

Îndosariat în: Politică |

Teodor-Atanasiu-10-01-2014După ce Traian Băsescu a lansat ieri seară la B1 TV o serie de atacuri extrem de dure la adresa lui Klaus Iohannis, numindu-l un candidat cu un ”caracter subred”, liberalii au decis să îi răspundă șefului statutului. Ce-i drept după aproximativ 18 ore și prin intermediul unui comunicat de presă.

Senatorul Teodor Atanasiu, președintele PNL Alba, a transmis prin intermediul unui comunicat de presă, că ”Președintele României, domnul Traian Băsescu, a dat ieri o dovadă elocventă de “sprijin” pentru cauza dreptei politice românești, atacându-l cu înverșunare pe principalul candidat al acesteia, domnul Klaus Iohannis, singurul care îi poate învinge pe Victor Ponta și PSD.”

Liderul PNL a mai precizat că ”deși ani de-a rândul a proclamat necesitatea unificării dreptei, domnul Băsescu și-a arătat din nou adevăratul crez politic: dreapta trebuie să fie unită numai sub comanda sa și a Elenei Udrea, altfel aceasta trebuie atacată, fărâmițată, decredibilizată.

Constatăm că domnul Băsescu, în perfect acord cu dorința si obiectivele lui Victor Ponta, forțează suspendarea pentru a se putea implica și mai mult în campania doamnei Udrea.

Actualul președinte al României speră ca atacurile la adresa ACL și a lui Klaus Iohannis, împreună cu criza politică generată de o nouă suspendare, i-ar propulsa în turul al doilea pe candidații săi preferați: Elena Gabriela Udrea si Victor Viorel Ponta.”

”Fuziunea dintre PNL și PDL este un proiect mai solid și mai durabil decât speră adversarii săi de la Palatele Cotroceni sau Victoria. Membrii PDL au vie în memorie ruperea partidului lor de către Elena Udrea și Traian Băsescu și formarea PMP cu patru luni înainte de alegerile europarlamentare.

Îndemnul lansat de domnul Băsescu către membrii PDL de a boicota campania lui Klaus Iohannis și de a se ralia PMP nu va avea nicio consecință practică”, a conchis vicepreședintele PNL.

Observând această reacție a celor din PNL la adresa lui Băsescu, ar fi interesant să auzim una, cel puțin asemănătoare, din partea lui Klaus Iohannis.

albaiuliainfo.ro

Facebook 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Având în vedere aceste aspecte rugăm cititorii să ne raporteze orice abatere de la aceste reguli sesizată în comentariile postate pe albaiuliainfo.ro

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.