Tibor Polgar din Alba Iulia a primit cinci ani de închisoare cu executare pentru trafic de minori în formă continuată

Îndosariat în: Actualitate |

Curtea de Apel Alba Iulia a majorat pedepsa pentru inculpatul Tibor Polgar, judecat în dosarul cunoscut opiniei publice sub denumirea: „Dosarul patronului unei pensiuni din Alba Iulia acuzat de proxenetism şi trafic de minori.

Bărbatul a fost condamnat la 5 ani închisoare şi 3 ani interzicerea unor drepturi. Hotărârea Curţii de Apel Alba Iulia nu este definitivă, poate fi atacată cu recurs în termen de 10 zile de la comunicare, competenţa de soluţionare a recursului revenind Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie.

Astăzi, 8 martie 2013, Curtea de Apel Alba Iulia a admis apelul declarat de D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Alba Iulia împotriva sentinţei pronunţată de Tribunalul Alba în dosarul cunoscut opiniei publice ca „Dosarul patronului unei pensiuni din Alba Iulia acuzat de proxenetism şi trafic de minori”.

Curtea de Apel Alba Iulia a desfiinţat sentinţa penală atacată numai sub aspectul laturii penale privind infracţiunea de trafic de minori (pentru care a fost achitat de către instanţa de fond) şi a dispus condamnarea inculpatului la pedeapsa de 5 ani închisoare cu executare şi 3 ani interzicerea unor drepturi pentru săvârşirea infracţiunii de trafic de minori în formă continuată.

Curtea de Apel Alba Iulia contopeşte pedeapsa aplicată inculpatului cu pedepsele aplicate prin sentinţa penală atacată în pedeapsa cea mai grea de 5 ani închisoare şi 3 ani interzicerea unor drepturi pe care o va executa în final inculpatul.

Curtea de Apel Alba Iulia a respins ca nefondat apelul formulat de inculpat şi a menţinut măsura arestării preventive a inculpatului

Alte date privind evoluţia dosarului:

În urma judecării pe fond a acestui dosar Tribunalul Alba a pronunţat o sentinţă de condamnare a inculpatului P.T. la pedeapsa de 3 ani închisoare cu executare şi interzicerea unor drepturi pentru săvârşirea a trei infracţiuni  de act sexual cu un minor, în formă continuată şi a două infracţiuni de  proxenetism în formă continuată. Prin aceeaşi sentinţă s-a dispus achitarea inculpatului Polgar Tibor de sub învinuirea săvârşirii infracţiunii de trafic de minori, în formă continuată şi obligarea inculpatului la plata de daune morale.

Împotriva sentinţei Tribunalului Alba au declarat apel inculpatul şi Direcţia de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Serviciul Teritorial Alba, competenţa de soluţionarea a apelurilor revenind Curţii de Apel Alba Iulia.

Inculpatul a fost judecat până în prezent în stare de arest preventiv, propunerea de arestare preventivă admisă de Tribunalul Alba în 25.04.2012 a rămas definitivă în urma respingerii recursului inculpatului la Curtea de Apel Alba Iulia în 30.04.2012”, se arată în comunicatul de remis presei de Curtea de Apel Alba Iulia.

albaiuliainfo.ro

Facebook 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Având în vedere aceste aspecte rugăm cititorii să ne raporteze orice abatere de la aceste reguli sesizată în comentariile postate pe albaiuliainfo.ro

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.