Timeea Timofte și Adrian Popescu alesi Miss și Mister Boboc 2016 la Liceul de Arte „Regina Maria”, din Alba Iulia

Îndosariat în: Monden |

bal-liceul-de-arte-regina-maria-alba-iulia-2016Timeea Timofte și Adrian Popescu au câștigat premiile de Miss și Mister Boboc la Balul Bobocilor 2016 de la Liceul de Arte „Regina Maria” din Alba Iulia, organizat, astăzi, la Casa de Cultură a Studenților.

Cinci perechi de boboci, dintre care una formată din două fete, au trecut prin cinci probe de foc la balul bobocilor.

Premiile de miss și mister popularitate au fost câștigate de Mircea Andreea și Dajid Radu, ei clasându-se pe locurile secunde, conform punctajelor calculate de juriu.

Tema balului a fost ”Călătorie în timp”, iar astfel, bobocii au intrat în scenă costumați conform anilor pe care și i-au ales. Cele cinci probe au fost: prezentare, cultură generală, dans, surpriză și proba de talente.

O pereche este formată din două fete. ”Ne-am gândit să fim o pereche formată din fete, nu pentru a părea speciale, ci din simplul fapt că voiam să participăm si nu aveam parteneri”, ne-au spus participantele.

Timeea Timofte și Adrian Popescu au câștigat și premiile de miss și mister ziarul ”Unirea”, primind un premiu în bani, ei fiind cei mai votați boboci dintre internauți.

Petrecerea de după concurs se va organiza în XO Lounge, la Casa de Cultură a Sindicatelor din Alba Iulia.

albaiuliainfo.ro

Facebook 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Având în vedere aceste aspecte rugăm cititorii să ne raporteze orice abatere de la aceste reguli sesizată în comentariile postate pe albaiuliainfo.ro

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.