Tineri din Alba Iulia cercetați penal, după ce au consumat băuturi alcoolice și au distrus mai multe bunuri când li s-a cerut să achite nota de plată

Îndosariat în: Actualitate |

Ieri, 2 martie 2017, poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Alba Iulia i-au identificat pe 4 tineri din municipiul Alba Iulia care sunt bănuiţi de comiterea  unor fapte de distrugere şi abuz de încredere, reclamate la data de 25 februarie de către reprezentantul unei pensiuni din Alba Iulia.

În sarcina tinerilor, cu vârste cuprinse între 25 şi 29 de ani, s-a reţinut faptul că, în noaptea de 24/25.02.2017, s-au cazat în camera unei pensiuni din municipiul Alba Iulia unde au consumat toate băuturile alcoolice din minibar și au distrus bunuri din pensiune, în final refuzând să plătească contravaloarea consumației și a bunurilor distruse. Prejudiciul reclamat de reprezentanţii pensiunii este de 576 lei.

Faţă de cei 4 tinei, cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunilor de abuz de încredere şi distrugere.

FOTO. ARHIVĂ

albaiuliainfo.ro

Facebook 

RSS Stiri Alba

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Completează termenul lipsă * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Având în vedere aceste aspecte rugăm cititorii să ne raporteze orice abatere de la aceste reguli sesizată în comentariile postate pe albaiuliainfo.ro