Ținta fixată de la ”centru” pentru PSD Alba este strângerea a 40.000 de semnături pentru candidatura lui Victor Ponta

Îndosariat în: Politică |

ioan-dirzu-aug-2014Organizația PSD Alba a demarat campania de strângere de semnături pentru susținerea la președinția României a candidatului Victor Ponta. Potrivit președintelui organizației județene, Ioan Dîrzu, listele vor cuprinde cel puțin 40.000 de persoane – aceasta fiind ținta fixată de conducerea partidului pentru județul Alba.

La nivel național PSD urmează să strângă aproximativ două milioane de semnături, până în data de 10 septembrie când este termenul limită pentru depunerea listelor la tribunal.

Președintele social-democraților din Alba a mai anunțat că următoarea perioadă va fi destul de aglomerată pentru conducerile locale și pentru membrii de partid. Pe lângă mobilizarea generală pentru strângerea de semnături aceștia trebuie să organizeze adunări generale în toate organizațiile din municipii, orașe și comune pentru ca, în final, în 12 septembrie să se organizeze adunarea generală județeană ce va avea loc în aceeași zi în care se va desfășura și Congresul PSD (pentru care se caută o locație adecvată în Alba).

În data de 20 septembrie va avea loc lansarea candidaturii lui Victor Ponta, pe Arena Națională – un eveniment la care vor participa peste 70.000 de membri de partid. Aici, potrivit liderului PSD din Alba, organizația județeană va participa cu o delegație de 500 de reprezentanți.

albaiuliainfo.ro

Facebook 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Având în vedere aceste aspecte rugăm cititorii să ne raporteze orice abatere de la aceste reguli sesizată în comentariile postate pe albaiuliainfo.ro

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.