Traian Berbeceanu rămâne în arest în urma deciziei ÎCCJ

Îndosariat în: Actualitate |

berbeceanu-recurs-iccjTraian Berbeceanu, fostul șef al BCCO Alba Iulia va rămâne în arest. Sentința a fost pronunțată astăzi de completul format din judecătorii: Iulian Dragomir – președinte, Francisca Vasile și Mirela Sorina Popescu, la capătul unei ședințe de judecată care a durat mai bine de 6 ore și alte aproape 9 ore până la pronunțare.

Traian Berbeceanu, acuzat de procurorii DIICOT Alba că a sprijinit o grupare infracțională organizată care, prin comerț ilegal cu carburanți, a fraudat statul cu 3,5 milioane de lei a primit, alături de soții Biriescu Titus și Anișoara (considerați liderii respectivei grupări) mandate de arestare pentru 29 de zile, decizie pronunțată de Curtea de Apel Alba Iulia, joi, 24 octombrie, împotriva căreia au formulat recurs.

Judecătorii Înaltei Curți de Casație și Justiție au respins recursul comisarului şef Traian Berbeceanu, formulat împotriva arestării preventive dispuse de Curtea de Apel Alba Iulia, astfel că acesta va fi cercet în continuare în stare de arest.

albaiuliainfo.ro

Facebook 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Având în vedere aceste aspecte rugăm cititorii să ne raporteze orice abatere de la aceste reguli sesizată în comentariile postate pe albaiuliainfo.ro

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.