Traian Ursaleș, consilier județean PMP: „Cea mai mare parte din vină pentru destabilizarea țării o are preşedintele Iohannis și românii lui liberali”

Îndosariat în: Politică |

În urma unei discuţii cu consilierul judeţean PMP, Traian Nicolae Ursaleş, acesta a relatat că este profund îngriorat de soarta României, mai ales că preşedintele Iohannis, nu dă semne că ar intenționa să facă un apel la calm.

Întrebat fiind, pe cine vede responsabil pentru cele ce se întâmplă, Ursaleş a spus că ceea mai mare parte din vină o are preşedintele Iohannis cu “românii lui liberali”, dar şi faptul că PSD nu a ştiut să comunice cu românii şi nu au ştiut când să cedeze la cerinţelor unor protestatari.

Iată ce ne-a declarat Traian Nicolae Ursaleş: “Sunt destul de îngrijorat pentru soarta României, deoarece de o săptămână nu se mai opresc protestele din stradă, proteste susţinute în mod direct sau indirect de către preşedintele Iohannis, care apreciază faptul că părinţii şi-au dus copiii la proteste. Pe mine mă doare faptul că în paralel cu aceste manifestaţii care nu se mai opresc s-au întâmplat câteva lucruri care mă îngrijorează, cum ar fi: – iniţierea unui proiect legislativ, semnat de 100.000 de români din 10 judeţe, cu privire la declararea autonomiei aşa-zisului Ţinut Secuiesc; – cadoul făcut de Vladimir Putin lui Igor Dodon (preşedintele Republicii Moldova) şi anume o HARTĂ a vechiului principat al Moldovei de pe timpul lui Ştefan cel Mare (principat ce cuprindea toate cele 8 judeţe din Moldova noastră, plus actuala Republica Moldova); – intenţia declarată a lui Igor Dodon de a schimba steagul Republicii Moldova cu cel al Moldovei de pe timpul lui Ştefan cel Mare; – vizita fulger a lui Vladimir Putin la Budapesta unde a stat de vorbă cu Viktor Orban; – vizita anunţată a lui Donald Trump, la Budapesta, unde se întâlneşte cu Putin şi cu Orban; – apariţia unor steaguri a Ungariei la protestele din Cluj-Napoca. Toate aceste fapte care s-au întâmplat concomitent, nu fac altceva, decât să spun răspicat că nu cred în coincidenţe şi cred cu tărie, că sunt forţe oculte din exteriorul ţării (poate şi din interior?), care vor dezbinarea ţării (acest lucru l-au reuşit) şi apoi fărâmiţarea României, urmată de anexarea Ardealului de către Ungaria. Sper că acest lucru să nu se întâmple, dar sincer vă spun că îmi este foarte teamă de asta. Pentru toate aceste lucruri care se întâmplă, cel mai responsabil este preşedintele Iohannis, care (prin prezenţa lui în mijlocul unui miting ilegal) a incitat lumea să protesteze, iar ducă ce Guvernul Grindeanu a anunţat retragerea Ordonanţei de Urgenţă (o astfel de ordonanţă a fost dată şi de către Guvernul Ciolos şi totodată trebuie spus că există  Hotărârea 405/2016 a Curţii Constituţionale, prin care se cerea modificarea art.297 din Codul Penal, precum şi Directiva 343 a Uniunii Europene, care impune României modificarea unor articole din Codul Penal). Este adevărat că Guvernul PSD a exagerat cu unele chestiuni! Este adevărat că Guvernul PSD, trebuia să retragă Ordonanţa în secunda 2, după ce au ieşit primii oameni în stradă! Este adevărat cu PSD nu a ştiut să explice oamenilor directivele Uniunii Europene şi a Curţii Constituţionale! Pentru toate aceste lucruri nu au decât să răspundă. Electoral răspund oricum. Dar este şi mai adevărat că preşedintele Iohannis doreşte scandal, pentru a-şi pune “guvernul lui” şi probabil că are cunoştinţă şi de mişcările “prietenilor” care doresc fărâmiţarea ţării, motiv pentru care mă rog la Dumnezeu să binecuvânteze România şi poporul român”, a spus Ursaleș

albaiuliainfo.ro

Facebook 

RSS Stiri Alba

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Având în vedere aceste aspecte rugăm cititorii să ne raporteze orice abatere de la aceste reguli sesizată în comentariile postate pe albaiuliainfo.ro

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.