Trei medalii pentru studenţii albaiulieni la Campionatele Naţionale Universitare de Atletism de sală, de la Bacău

Îndosariat în: Sport |

Trei medalii au cucerit reprezentanţii Universităţii „1 Decembrie 1918” din Alba Iulia la Campionatul Naţional Universitar de Atletism de sală de la Bacău. 

Astfel,  Bianca Molnar, atleta originară din Cetatea Marii Uniri şi-a trecut în cont două medalii de bronz, în probele de 3 kilometri marş (timpul 14:25.81) şi în proba de 3000 de metri (rezultatul 12:26.31).

Cea mai strălucitoare distincţie a fost adjudecată de Rareş Mikloş. originar din Sighişoara, care a devenit vicecampion naţional în proba de 5 kilometri marş, cu rezultatul de 25:02.17.

De asemenea, albaiulianca Mihaela Acatrinei, legitimată la CS Unirea Alba Iulia şi CS Universitar Reşiţa, a devenit vicecampioană naţională în proba de trei kilometri marş (timpul 13:51.61), concurând pentru instituţia de învăţământ din Caraş Severin.

Să mai precizăm că Denisa Talpaş (legitimată la CSŞ Blaj) a încheiat pe locul al 5-lea la competiţia universitară, în proba de 800 de metri (cu rezultatul 2:54.98). Competitorii Universităţii „1 Decembrie 1918” au fost însoţiţi în Moldova de profesorul Vasile Ursu, la secţia de atletism fiind sub comanda Cristinei Man.

albaiuliainfo.ro

Facebook 

RSS Stiri Alba

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Completează termenul lipsă * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Având în vedere aceste aspecte rugăm cititorii să ne raporteze orice abatere de la aceste reguli sesizată în comentariile postate pe albaiuliainfo.ro