“Trubadurii” Tcha-Badjo vor concerta la Alba Iulia

Îndosariat în: Actualitate |

concert-trubaduriÎn  31 august și 1 septembrie Primăria Municipiului Alba Iulia organizează concertul “trubadurilor” TCHA-BADJO. Din Costa Rica și până în Buenos Aires, Rio de Janeiro, Bruxelles, Amsterdam, Berlin sau Praga sosesc la Alba Iulia pentru a susține un concert inedit de muzică vocal-instrumentală.

Cei 5 instrumentiști talentați vor prezenta albaiulienilor o parte din repertoriul internațional de muzică tradițională pe care și l-au însușit de-a lungul timpului în lumea întreagă.

Ei vor împrumuta câte ceva și din tradițiile muzicale ale locului pe care le vor prezenta lumii întregi în cadrul viitoarelor turnee. TCHA-BADJO va veni la Alba Iulia într-o formulă de cvintet Charles Fréchette – chitară, Damien Levasseur – chitară, Jean Russell – contrabas, Coline Rigot – vioară, Michael Cotnoir – chitară.

Dacă doriți să îi vedeți și să vă bucurați de muzica lor, vă așteptăm pe data de 31 august la Framm’s unde vor susține primul concert, iar pe data de 1 septembrie vă așteptăm în fața Porții a IV-a a Cetății Alba Carolina unde vor concerta în aer liber pentru a-și promova repertoriul în fața trecătorilor.

Repertoriul TCHA-BADJO cuprinde și Hora mărțișorului compusă de către Grigoraș Dinicu, piesă pe care aceștia au interpretat-o cu virtuozitate la Peru:

Proiectele CITYLOGO și GASTRONOMIC CITIES, finanţate de către Comisia Europeană prin Programul URBACT II în cadrul căruia Municipiul Alba Iulia este partener alături de alte oraşe europene, (http://urbact.eu/fr/projects/metropolitan-governance/citylogo/homepage/ și http://urbact.eu/en/projects/human-capital-entrepreneurship/gastronomic-cities/homepage/), susţin concertul TCHA-BADJO  organizat în premieră în Alba Iulia. Printre obiectivele proiectelor se numără şi creşterea vizibilităţii oraşului Alba Iulia la nivel naţional şi internaţional ca destinaţie atractivă pentru turişti şi investitori.

Intrarea este liberă iar buna dispoziție vă este garantată!

albaiuliainfo.ro

Facebook 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Având în vedere aceste aspecte rugăm cititorii să ne raporteze orice abatere de la aceste reguli sesizată în comentariile postate pe albaiuliainfo.ro

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.