Trupa Iris a oferit aseară, publicului din Alba Iulia, un concert excepțional în Pub 13

Îndosariat în: Monden |

Vineri, 22 martie, Pub 13 a găzduit un concert extraordinar al celei mai renumite  trupe de muzică rock din ţară, trupa Iris. Zeci de fani albaiulieni au ţinut să fie prezenţi la concertul acestora.

Într-o atmosferă de vis, cu lumină difuză şi lumânări aprinse pe masă, membrii trupei Iris au urcat pe scenă în jurul orei 22.00 şi timp de peste o oră le-au oferit celor prezenţi un adevărat spectacol, băieţii fiind aplaudaţi frenetic la fiecare sfârşit de piesă. Cele mai vechi melodii ale trupei precum “Strada ta”, “Baby”, “De vei pleca” dar şi primul single al noii formaţii –  “E magic” au făcut deliciul unei seri perfecte. Deşi pub-ul a fost doar pe jumătate plin, cei prezenţi au trăit la maxim muzica trupei Iris, la final, reuşind să-i readucă în scenă de două ori, prin bis-uri prelungite.

La sfârşitul concertului mulţi dintre aceştia l-au felicitat, s-au fotografiat şi i-au luat autografe noului solist al trupei, Toni Şeicărescu.

Membrii trupei Iris în formula nouă: Valter Popa (chitară), Ion „Nelu” Dumitrescu (baterie), Doru „Boro” Borobeică (bass), Toni Şeicărescu (voce), Relu Marin (clape).

Precizăm că pe data de 3 septembrie 2012, după mai bine de 30 de ani în care a fost solistul trupei, Cristi Minculescu a părăsit prima şi marea sa dragoste – formaţia Iris, locul său fiind ocupat de Toni Şeicărescu. Toni Şeicărescu este cunoscut pentru colaborarea sa cu formaţia Direcţia 5.

albaiuliainfo.ro

Facebook 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Având în vedere aceste aspecte rugăm cititorii să ne raporteze orice abatere de la aceste reguli sesizată în comentariile postate pe albaiuliainfo.ro

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.