Trupa lui Mihai Manea învinsă în primul meci disputat în cantonamentul de la Codlea: Olimpic Cetate Râșnov – Performanța Ighiu 1-0 (0-0)

Îndosariat în: Sport |

Aflată, începând de ieri, în cantonament la Codlea, Performanța Ighiu a susținut un meci de verificare în compania celor de la Olimpic Cetate Râșnov, divizionara terță clasatăîn acest moment pe locul 11 în Seria 1, încheiat cu victoria gazdelor, scor 1-0 (0-0), ce au punctat prin Șimon (min. 88).

La nici 24 de ore după ce au ajuns la Codlea, ighienii au disputat o partidă amicală, a doua a iernii, Performanța reușind să reziste împotriva unui adversar aflat la alt nivel al pregătirii, mai ales din punct de vedere fizic, terenul acoperit cu zăpadă fiind un impediment serios.

Partida se părea că se va îndrepta spre o remiză albă, însă în final, vizitatorii au fost învinși, la limită, Performanța aflându-se în plin proces de reorganizare, la toate nivelurile

În căutări, gruparea din Alba a avut în componență două nume noi, fundașul stânga Ciochină (fost la Unirea Tărlungeni) și atacantul Cristian Seiwerth.

Pentru formația condusă de Mihai Manea și Raul Oargă au evoluat D. Pop – D. Mărginean, Iclănzan, I. Grozav, Ciochină (29 de ani, liber de contract, ultima dată la ACSM Codela, fost și la Unirea Tărlungeni) – Oniche, Trifa – Coltor, Circov, S. Turuș – Cl. Oara; rezerve Cr. Seiwerth (FC Hermannstadt, junior), Buda, Oprița, Cr. Păcurar. Fetița va ajunge astăzi în cantonamentul din județul Brașov, iar M. Cristea se pregătește după un program special la Alba Iulia.

albaiuliainfo.ro

Facebook 

RSS Stiri Alba

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Completează termenul lipsă * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Având în vedere aceste aspecte rugăm cititorii să ne raporteze orice abatere de la aceste reguli sesizată în comentariile postate pe albaiuliainfo.ro