Un bărbat a ars de viu într-un incendiu produs în blocul G2 din Alba Iulia

Îndosariat în: Actualitate |

incendiu-turturica-nov-2014Un incendiu puternic a izbucnit în cursul acestei dimineți la parterul blocului G2, de pe strada Ansberg din municipiul Alba Iulia.

Pompierii au intervenit de urgență și au reușit să stingă incendiul înainte ca acesta să se extindă la imobilele din jur. După stingerea focului, în locuință, salvatorii au găsit o persoană decedată.

Blocul de locuințe sociale, denumit de localnici “Turturica”, este situat în imediata apropiere a Bulevardului Transilvania și este cunoscut pentru condițiile insalubre în care trăiesc aici locatarii, mare parte dintre ei de etnie romă.

UPDATE: Potrivit martorilor, persoana carboniztă în urma incendiului este Moldovan I., iar focul ar fi izbucnit în jurul orei 4.30 dimineață. Vecinii susțin că bărbatul ars de viu ar fi fost sub influența alcoolului și, din cauză că nu are electricitate în garsonieră, ar fi aprins o lumânare pe care a lăsat-o apoi nesupravegheată.

albaiuliainfo.ro

Facebook 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Având în vedere aceste aspecte rugăm cititorii să ne raporteze orice abatere de la aceste reguli sesizată în comentariile postate pe albaiuliainfo.ro

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.