Un bărbat a căzut de la nouă metri înălțime în timp ce lucra la o hală situată pe strada Alexandru Ioan Cuza, din Alba Iulia

Îndosariat în: Actualitate |

Un bărbat s-a electrocutat, astăzi, și a căzut de pe o hală înaltă de circa nouă metri, după ce a intrat cu o țeavă în zona de câmp electric a liniilor de înaltă tensiune, fiind transportat la Spitalul din Alba Iulia în stare gravă.

Șeful Serviciului Control, Securitate și Sănătate în Muncă, Vasile Suciu, a declarat, pentru ziarulunirea.ro, că un cetățean originar din Republica Moldova a căzut de pe o hală după ce s-a electrocutat.

”În apropierea halei se aflau linii de înaltă tensiune, iar bărbatul, manevrând o țeavă metalică pentru a întinde o prelată, a intrat în zona de influență a câmpului electric și s-a electrocutat, martorii precizând că au văzut scântei. Căzătura a fost determinată de dezechilibrare din cauza electrocutării”, a spus Vasile Suciu.

Bărbatul era conștient când a venit echipajul SMURD, însă respira greu. Acest a fost transportat la Spitalul Județean de Urgență din Alba Iulia pentru investigații și îngrijiri medicale.

Hala la care lucra se află situată pe strada Alexandru Ioan Cuza, la ieșire din Alba Iulia spre Teiuș, și are circa nouă metri înălțime.

albaiuliainfo.ro

Facebook 

RSS Stiri Alba

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Completează termenul lipsă * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Având în vedere aceste aspecte rugăm cititorii să ne raporteze orice abatere de la aceste reguli sesizată în comentariile postate pe albaiuliainfo.ro