Un bărbat de 36 de ani din Alba Iulia a dat dovadă de spirit civic şi a predat polițiștilor un portofel cu acte si bani, găsit pe strada Mitropolit Simion Ştefan

Îndosariat în: Actualitate |

Astăzi, 27 iunie 2018, la Serviciul Poliţiei Transporturi Alba Iulia s-a prezentat domnul Ciobota Daniel Cristian, în vârstă de 36 de ani, din municipiul Alba Iulia şi a predat unui agent de serviciu din cadrul Serviciului Poliţiei Transporturi Alba Iulia un portofel cu acte si bani, găsit pe strada Mitropolit Simion Ştefan din Alba Iulia.

Poliţiştii au demarat activităţile de verificare, în vederea identificării persoanei ce a pierdut portofelul cu acte si bani, pentru a-i fi restituit.

Inspectoratul de Poliţie Judeţean Alba transmite, pe această cale, sincere aprecieri şi felicitări domnului Ciobota Daniel Cristian, ce a dat dovadă de un spirit civic desăvârşit şi îl declară „cetățeanul zilei”.

albaiuliainfo.ro

Facebook 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Având în vedere aceste aspecte rugăm cititorii să ne raporteze orice abatere de la aceste reguli sesizată în comentariile postate pe albaiuliainfo.ro

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.