Un bărbat de 63 de ani a decedat, după ce s-a aruncat de la etajul al II-lea al Complexului Comercial „Iulius Mall”, din Timișoara

Îndosariat în: Actualitate |

Clipe de groază la Complexul la Iulius Mall, din Timișoara!  Un bărbat a încercat să se sinucidă, aruncându-se în gol de la etajul II al imensei clădiri. S-a întâmplat puţin după ora 14.00.

Cel care a apelat 112 să anunțe incidentul le-a spus polițiștilor că un bărbat s-a aruncat în gol, de pe terasa unei cofetării din mall. Polițiștii au stabilit că bărbatul are 63 de ani. Medicii ajunși la fața locului încearcă să îl resusciteze.

UPDATE: La faţa locului a ajuns repede un echipaj de salvare, iar medicii fac mari eforturi ca să-l resusciteze pe bărbat. Toate eforturile au fost în zadar, bărbatul fiind declarat decedat.

albaiuliainfo.ro

Facebook 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Având în vedere aceste aspecte rugăm cititorii să ne raporteze orice abatere de la aceste reguli sesizată în comentariile postate pe albaiuliainfo.ro

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.