Rămâi conectat

Știri din zonă

Un bărbat din Alba Iulia (Oarda), cel mai bun electrician de mentenanță din cadrul DEER

albaiuliainfo.ro

Publicat

în

Un bărbat din Alba Iulia (Oarda), cel mai bun electrician de mentenanță din cadrul DEER

Într-o postare recentă pe Facebook, Distributie Energie Electrica Romania (DEER) a lansat un ecou de mândrie și admirație pentru unul dintre cei mai talentați specialiști din cadrul companiei, Poruț Natanael.

Cu o carieră dedicată electricității și energiei, Poruț a reușit să își facă remarcată prezența într-un eveniment de marcă din lumea electricienilor – Trofeul Electricianului 2023, faza națională.

Alături de colegii săi, cu care a concurat în secțiunea Montare și reparații instalații MT și JT (PA-PT, LEA, LES), Poruț Natanael a reușit să obțină locul I pe echipe.

Cu peste 10 ani petrecuți în cadrul Sucursalei Alba a Distributie Energie Electrica Romania, Poruț a reușit să își îndeplinească cu succes toate sarcinile de serviciu, devenind unul dintre cei mai respectați specialiști din domeniul său. Își iubește meseria și este mândru să facă parte din echipa DEER, iar această pasiune se reflectă în rezultatele sale impresionante.

Pentru Poruț Natanael, a fi electrician nu este doar o meserie, ci o chemare care îl solicită constant. Lucrul cu instalațiile electrice necesită concentrare, atenție la detalii și o grijă deosebită pentru siguranță. De aceea, el sfătuiește tinerii care își aleg această cale să nu facă niciodată compromisuri și să fie întotdeauna atenți și prevăzători pentru a lua deciziile corecte. „Atenția înseamnă viață!” este deviza lui, un avertisment important pentru toți cei care lucrează în acest domeniu.

Cu toate că el călătorește destul de mult în scopuri profesionale, acasă este locul în care se simte cel mai bine. Aici, el se bucură de căldura familiei, care este „motorul” care îl motivează și îl determină să meargă înainte în cariera sa.


 Urmărește albaiuliainfo.ro și pe GOOGLE NEWS


Știri din zonă

Duminică, 3 decembrie 2023, Înaltpreasfințitul Părinte Irineu, prezent în parohia Limba – protopopiatul Alba Iulia

albaiuliainfo.ro

Publicat

în

Duminică, 3 decembrie 2023, Înaltpreasfințitul Părinte Irineu, Arhiepiscop al Alba Iuliei, a fost prezent în parohia Limba, protopopiatul Alba Iulia.

Acesta, înconjurat de un sobor de clerici, a oficiat Dumnezeiasca Liturghie a Sfântului Ioan Gură de Aur și a rostit cuvântul de învățătură în biserica „Sfinții Arhangheli Mihail și Gavriil” din localitate.

Adresându-se celor prezenți, ÎPS Irineu a spus: „Precum Mântuitorul Hristos a împlinit rugăciunea cerșetorului orb din Ierihon, tot așa ne ascultă pe noi atunci când ne rugăm. Răspunzând rugăciunilor noastre, El nu ne dă întotdeauna ceea ce cerem, pentru că, fără să ne dăm seama, adeseori cerem lucruri care n-ar fi bune pentru noi. Domnul răspunde la rugăciunile noastre în felul Său înțelept și iubitor, dându-ne ceea ce El știe că ar fi cel mai bine pentru noi. De aceea, s-ar cuveni să încheiem fiecare rugăciune cu aceste cuvinte: «Fie voia Ta, Doamne, pentru că Tu știi mai bine decât mine ceea ce-mi este folositor»”.

După celebrarea Sfintei Liturghii, ÎPS Irineu a săvârșit slujba de binecuvântare a capelei mortuare din incinta cimitirului parohial, edificiu ridicat în perioada 2021-2023. Pentru întreaga osteneală și râvnă de care a dat dovadă în activitatea pastoral-misionară și administrativ-gospodărească, părintele paroh Marcel Duda a fost hirotesit întru iconom-stavrofor. De asemenea, binefăcătorii și ostenitorii din această parohie au primit Diplome de aleasă cinstire.


 Urmărește albaiuliainfo.ro și pe GOOGLE NEWS


Citește mai mult

Știri din zonă

Bărbat de 63 de ani din Ciugud cerectat de polițiști după ce și-a amenințat soția și a condus băut un autoturism

albaiuliainfo.ro

Publicat

în

Sâmbătă, 2 decembrie 2023, polițiștii Secției 2 Poliție Rurală Vințu de Jos au fost sesizați de către o femeie de 69 de ani, din comuna Ciugud, cu privire la faptul că a fost amenințată de soțul său.

Din primele cercetări efectuate de polițiști, a rezultat că, pe fondul consumului de alcool și al unor discuții contradictorii, bărbatul, în vârstă de 63 de ani, ar fi devenit agresiv verbal și ar fi amenințat-o, pe soția sa, cu acte de violență.

În urma aplicării formularului de evaluare al riscului, față de bărbat, a fost emis ordin de protecție provizoriu prin care a fost obligat să părăsească locuința comună, fiindu-i interzis să se apropie de soția sa și de locuința acesteia.

Față de acesta, a fost întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de amenințare.

Ulterior, în după amiaza aceleiași zile, bărbatul, încălcând prevederile ordinului provizoriu de protecție, s-ar fi întors la locuință și ar fi luat autoturismul cu care, fiind sub influența băuturilor alcoolice, s-a deplasat pe raza comunei Ciugud.

Acesta a fost depistat, de către polițiști, pe raza localității Șeușa și a fost testat cu aparatul etilotest, care a indicat valoarea de 0,81 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Polițiștii l-au condus la spital unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Față de bărbat, a fost întocmit un nou dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de încălcarea ordinului de protecție și conducere sub influența alcoolului.

FOTO: ARHIVĂ


 Urmărește albaiuliainfo.ro și pe GOOGLE NEWS


Citește mai mult

Știri din zonă

Bărbat din Bergin cercetat de polițiști, după ce și-a luat la bătaie soția

albaiuliainfo.ro

Publicat

în

Luni, 27 noiembrie 2023, în jurul orei 20.00, o femeie din comuna Berghin a sesizat, prin 112, faptul că a fost agresată de soțul său.

Din primele cercetări efectuate de polițiști, a rezultat că, pe fondul consumului de alcool și al unor discuții contradictorii, bărbatul ar fi agresat-o pe femeie, aplicându-i mai multe lovituri.

Femeia a primit îngrijiri medicale, iar față de bărbat, polițiștii au emis ordin de protecție provizoriu și au întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violență în familie.

FOTO: ARHIVĂ


 Urmărește albaiuliainfo.ro și pe GOOGLE NEWS


Citește mai mult

Actualitate

Administrație

Știri din zonă

Stiri din Alba

Știrea ta

Politică

Societate

Sport

Economie

Din Județ

Cele mai citite știri