Un bărbat din Alba Iulia și-a agresat soția pe motiv că nu a gătit mâncarea pe gustul său

Îndosariat în: Actualitate |

jandarmi-amenda-alba-iuliaO femeie din Alba Iulia a fost bătuta de soţ pe motiv că  nu a gătit pe gustul acestuia. Jandarmii au intervenit, iar bărbatul riscă să fie cercetat penal, informează maiorul  Jurcoveţ Cosmin, purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei Alba.

“Conflictul a apărut vineri, 27 iunie, la ora 16.00 şi a fost semnalat prin apel la 112. Întors acasă şi constatând că mâncarea nu îndeplineşte “ standardul de calitate ” impus de el, Dorin M. în vârstă de 64 de ani,  i-a reproşat acest fapt soţiei. Drept urmare, între cei doi a izbucnit un conflict spontan care a degenerat în momentul în care femeia, cu 12 ani mai tânără, i-a replicat soţului că nu este altceva decât un “moş pretenţios”.

Pentru calificativul acordat, a fost lovită de mai multe ori cu pumnii în zona capului şi spatelui şi a fost ameninţată şi cu alte violenţe. Speriată, victima a solicitat ajutorul jandarmilor care au intervenit de urgenţă şi au scăpat-o de furia bărbatului.

Existând suspiciunea rezonabilă cu privire la săvârşirea infracţiunilor de lovire şi alte violenţe, respectiv ameninţare a fost întocmit un proces verbal despre împrejurările constatate. Actul de sesizare va fi înaintat poliţiei pentru continuarea cercetărilor în cauză”, se precizează în comunicatul remis presei.

FOTO: ARHIVĂ

albaiuliainfo.ro

Facebook 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Având în vedere aceste aspecte rugăm cititorii să ne raporteze orice abatere de la aceste reguli sesizată în comentariile postate pe albaiuliainfo.ro

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.